İki millet sanat için ‘birlikte’

Düzenleyen:
İki millet sanat için ‘birlikte’

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

5 Suriyeli ile 5 Türk sanatçıyı bir araya getiren “Birlikte” (Together) çalıştayında ortaya çıkan eserler sergilenmeye başladı.

İstanbul’da yaşayan Türk ve Suriyeli sanatçıları bir araya getiren “Birlikte” (Together) çalıştayında ortaya çıkan eserler, şimdi de sanatseverlerle buluşuyor. Geçtiğimiz ay, ‘Açık Stüdyo’ başlıklı atölye çerçevesinde 2 hafta boyunca çalışan 5 Suriyeli 5 Türk sanatçı, komşu iki kültürü yansıtan bir sergi için üretim yaptı. Çalıştayda ortaya çıkan eserler, UNIQ İstanbul’daki Turkmall Sanat’ta sergilenmeye başladı. ABD İstanbul Başkonsolosluğunun desteğiyle gerçekleşen sergi; misafir olma ve misafir etme durumlarını sorgulayan bir yaklaşımla ortaya çıktı. Endişelenmek yerine, bir arada olmanın dayanışması içinde meydana gelen eserler, mart ayına kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...