'Vakti Saati' okuyucularını bekliyor

Düzenleyen:
'Vakti Saati'  okuyucularını bekliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Eğitimci - Yazar İsmail Şimşek'in ilk eseri olan "Vakti Saati" adlı kitap, raflardaki yerini aldı.

Şimşek'in öğretmenlik mesleğinden dolayı görev yaptığı şehirlerdeki yaşanmış hikayelere yer verdiği kitap, kısa sürede beğeni topladı. Genç yazar, Mevsimler Kitabevi'nden yayınlanan 159 sayfalık eseri için heyecanını dile getirirken, "Kitabımdaki hikayelerde genellikle maalesef bir kısmını kaybettiğimiz değerler mekânında, Rize’mizin motifleri göze çarpmaktadır. Oldukça akıcı bir üslupla yazılmış, samimiyet ve gerçeklik öykülerini ön plana çıkarmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçlerde özellikle Rize şehrimiz, Karadeniz bölgemiz ve Ülkemiz genelinde dikkate değer konuları hikâye sıcaklığında yansıtma içerikli kitap çalışmalarıma inşallah devam edeceğim” dedi.

'Vakti Saati'  okuyucularını bekliyor
Şimşek'ten kitabı hediye alan İlçe Millî Eğitim Müdür Ömer Keskin ise, "İlçemizde bir yazarın yetişmesinden duyduğum memnuniyeti anlatamam. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İSMAİL ŞİMŞEK KİMDİR?
Şimşek, 1985 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamladı. 2007 yılında Trabzon KTÜ Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Şırnak'ın Uludere İlçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. Başarılı bir eğitimci olan Şimşek, şuan Rize’nin Derepazarı ilçesi Merkez ilkokulunda sınıf öğretmenliği yapmaktadır.
 

'Vakti Saati'  okuyucularını bekliyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...