Tarihi İshak Paşa Sarayı Ramazan'a hazırlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tarihi İshak Paşa Sarayı Ramazan'a hazırlanıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki tarihi İshak Paşa Sarayı çevresi ile saraya ulaşımı sağlayan yolda, yaklaşan Ramazan ve turizm sezonu dolayısıyla çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlatıldı,

Doğubayazıt Belediyesi, yılda yaklaşık 100 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği ilçedeki tarihi İshak Paşa Sarayı çevresi ile saraya ulaşımı sağlayan yolun saraydan ilçe merkezine kadar olan 7 kilometrelik kısmında iyileştirme, çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları başlattı.

Ziyaretçilere en iyi hizmeti sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde yol tamamen ağaçlandırıldı. Saray çevresine yürüyüş yolu ile turistler ve doğa sporcularına dinlenme imkanı sunacak kameriyeler yapıldı. Ayrıca, yolun bazı noktalarına modern otobüs durakları yerleştirildi.

Doğubayazıt Belediyesi Ulaştırma Müdürü Mustafa Şahin, "Ramazan'da ve yaz sezonunda birçok turist kafilesinin ilçemize gelmesini bekliyoruz. Biz de ziyaretçilerimize ilçemizin yenilenen yüzünü modern otobüs duraklarıyla göstermek istiyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...