32 ülkeden 55 sanatçı bienale geliyor

Düzenleyen:
32 ülkeden  55 sanatçı  bienale geliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından tertiplenen İstanbul Bienali, yine Türkiye’den ve dünyadan sanatçıları bir araya getirecek

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından tertiplenen İstanbul Bienali, yine Türkiye’den ve dünyadan sanatçıları bir araya getirecek. Koç Holding sponsorluğunda 16 Eylül-12 Kasım tarihleri arasında bu yıl 15. defa yapılacak bienale, 32 ülkeden 55 sanatçı katılacak. “İyi Bir Komşu” başlığıyla tertiplenecek 15. İstanbul Bienali’nde, sanatçıların ev, mahalle ve aidiyet mefhumlarını tartışmaya açan işleri sergilenecek. 15. İstanbul Bienali, İstanbul Modern, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, Pera Müzesi ve Küçük Mustafa Paşa Hamamı gibi daha önce de İstanbul Bienallerine ev sahipliği yapan mekânların yanı sıra Cihangir’deki ARK Kültür ile Asmalımescit’te yer alan Yoğunluk Sanatçı Atölyesi gibi konut özelliği taşıyan mekânlara yayılacak. Bienalde Türkiye’den de 10 sanatçının işleri yer alacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...