'Antep fıstığı' filme adını verdi

Düzenleyen:
'Antep fıstığı' filme adını verdi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın yaptığı, başrollerini Ivana Sert, Orhan Uslu ve İlker Kurt’un paylaştığı “Antep Fıstığı” adlı filmin çekimleri, Gaziantep’te başladı.

Yapımcı Meral Ay “İlk defa yerel yapım şirketi, Anadolu’ya örnek olacak bir projeye imza atıyor. Çok heyecanlı ve mutluyum. Filmin galasını 8 Şubat’ta yapmayı hedefliyoruz” dedi. Yönetmen Oğuz Yalçın “Bu film benim için bir gönül işi oldu. G.Antep’te birkaç belgesel yapacağım” ifadelerini kullandı. Filmin başrol oyuncusu Ivana Sert ise filmde “Antep’in fıstığı” rolüne kendisinin layık görülmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Sert “Bu filmde bambaşka bir Ivana Sert var. Daha sade, masum bir Ivana karşınıza çıkacak” dedi. Senaryosunu Orhan Uslu’nun yazdığı filmde, Almanya’da doğup büyüyen ve dedesinden kalan mirası almak için Gaziantep’e gelen “Simge”nin (Ivana Sert) başına gelen komik olaylar anlatılacak.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...