Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meşhur tablolar tabağa geldi

Düzenleyen:
Meşhur tablolar tabağa geldi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Sanat ve yemek, çok farklı bir sergide buluştu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri, meşhur tablo ve müziklerden ilham alarak hazırladıkları yemeklerin fotoğraflarını “Tablodan Tabağa: Gastronomi 3 Duyu” sergisinde bir araya getirdi.

Sergide ziyaretçiler, öğrencilerin esinlendiği tabloyu inceleyip, tablonun hikâyesini okurken ilham alınan eseri de dinleyebilecekler. Resim, müzik ve edebiyat sanat dallarını mutfakla buluşturan yirmi beş eserin yer aldığı serginin küratörlüğünü ise Yrd. Doç. Dr. Dilistan Shipman üstlendi. Serginin hayalini uzun zamandır kurduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. Shipman “Sergide, sizi bir üçgende yolculuğa davet ediyorum. Bu üçgenin bir ucunda resim, bir ucunda edebiyat, bir diğer ucunda müzik var. Üçgenin tam ortasında ise yemek yer alıyor” dedi. Renkli sergi, 28 Aralık tarihine kadar santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesinde ziyaret edilebilecek. 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...