Buika yeniden İstanbul’a geliyor

Düzenleyen:
Buika yeniden  İstanbul’a geliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Tutkuyla seslendirdiği şarkılarıyla ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Latin Grammy ödüllü İspanyol şarkıcı Buika “Para mi” albümünün dünya turnesi çerçevesinde İstanbul’a geliyor.

Daha önce de Türkiye’de konser veren Sanatçı, 21 Aralık akşamı bir defa daha İş Sanat’ta olacak. Buika, albümünde yer alan eserlerini seslendirecek. New York Times’ın “Buğulu, katmanlı ve hükmeden bir sesi var” şeklinde övgüyle söz ettiği Buika, 2000 yılında yayınladığı ilk albümünden bu yana eleştirmenlerde ve dinleyicilerde hayranlık uyandırıyor. Sanatçı, Ekvator Gine’sine uzanan etnik geçmişi ve Mayorka’da geçen çocukluğunun da etkisiyle Flamenko, caz, blues, soul, reggae, funk, rumba, R&B, gospel, copla gibi farklı müzik türlerini muazzam bir armoni ile harmanlayarak dünya müziğine yeni bir soluk getiriyor.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...