Kısa film ödülü uzman çavuşun

Kısa film ödülü uzman çavuşun

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Konya Selçuklu Belediyesinin organizasyonu ile bu yıl 3.sü düzenlenen “1 Hadis 1 Film” Kısa Film Yarışması’nda mükafatlar sahiplerini buldu.

Murat Öztekin

Peygamber Efendimizin hadislerini duyurmak maksadıyla yapılan yarışma bu yıl da büyük alaka gördü. Selçuklu Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programda 91 eser arasından jüri değerlendirmeleri neticesinde finale kalmayı başaran ilk 3 eser çeşitli hediyeler ile mükâfatlandırıldı. Gecede ayrıca 7 esere de mansiyon ödülü verildi. Yarışmada Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Rüştüoğlu “Nöbet” adlı eseriyle birincilik mükafatına layık görüldü. “Bir Şey Yap Güzel Olsun” adlı kısa filmiyle Ömer Dişbudak ikinci ve “Maske” isimli eseriyle Dora Doğru üçüncü oldu. “1 Hadis 1 Film” Kısa Film Yarışması ödül törenine oyuncular Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcısı Mehmet Bozdağ da katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...