Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İyiliğin gücü fotoğraflarda

İyiliğin gücü fotoğraflarda

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkiye’nin dört bir yanındaki fotoğraf sanatçılarının katıldığı “İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin” yarışmasının kazananı Seyit Konyalı oldu.

Sevgi, iyilik, paylaşmak... Tüm bu güzel hisler bir yarışmayla fotoğraf karelerine sığdırıldı. Deniz Feneri Derneği’nin organize ettiği “İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin” yarışması neticelendi. İyilik fotoğrafları yarışması mükafat töreni, Üsküdar’daki Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Projede Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen; binlerce fotoğraf yarıştı. Türkiye Fotoğraf Sanatları Federasyonu’nun onay verdiği yarışmanın jürisinde; Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, fotoğraf sanatçıları Murat Gür, İsmail Hakkı Gurbetçi, Mustafa Yılmaz ve Nevzat Yıldırım yer aldı. Hasta eşine bakan yaşlı bir dedeyi fotoğraflayan Seyit Konyalı yarışmanın birincisi olurken; enstantaneleriyle Metin İnan ve Ramiz Akar da dereceye girdi. Yarışmaya katılan fotoğraflardan 37 eser, İstanbul ve Anadolu’daki çeşitli mekânlarda sergilenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...