Ayla filmi Güney Kore'ye damga vurdu

Düzenleyen:
Ayla filmi Güney Kore'ye damga vurdu

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Geçe sene Türkiye'de vizyona giren Ayla filmi, Güney Kore'de vizyona girdi. Aynı gün gösterime giren 13 film arasından en çok izlenen üçüncü yapım olan Ayla'nın açılış hasılatı 168 bin dolar olarak gerçekleşti. İki hafta önce Türkiye’de yeniden gösterime girerek 35 bin kişi tarafından daha izlenen Ayla’nın toplam gişesi 5 milyon 586 bin oldu.

Süleyman Dilbirliği’nin Kore Savaşı’nda ailesini kaybeden Eunja Kim’in manevi babalığını üstlenmesiyle yaşananların konu edildiği Ayla, Türkiye’de 27 Ekim’de gösterime girmiş, 2017’nin en çok izlenen ikinci filmi olmuştu. Yapımcı Mustafa Uslu, Ayla’yı Güney Kore’de de izleyiciyle buluşturdu.

TOPLAM GİŞESİ 5 MİLYON 586 BİN 

Habertürk'ün haberine göre; Ayla, Güney Kore’de aynı gün gösterime giren 13 film arasından en çok izlenen üçüncü yapım oldu. 353 salonda gösterime giren filmin açılış hasılatı 168 bin dolar (Yaklaşık 800 bin TL) olarak gerçekleşti. İki hafta önce Türkiye’de yeniden gösterime girerek 35 bin kişi tarafından daha izlenen Ayla’nın toplam gişesi 5 milyon 586 bin olmuştu. 

Filmde Süleyman Dilbirliği’nin gençliğini İsmail Hacıoğlu, Ayla’yı ise Kim Seol canlandırıyor.

Güney Kore’de gösterime girmeden önce Seul’de yapılan galaya Ayla’nın yönetmeni Can Ulkay, başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu ile Kim Seol de katılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...