Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kitapla büyük buluşma

Düzenleyen:
Kitapla büyük buluşma

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Dokuz gün boyunca devam edecek olan kitap fuarına 800’ün üzerinde yayınevi katılacak.

MURAT ÖZTEKİN

Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarından biri olan TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu hafta sonu 37. defa kapılarını ziyaretçilere açıyor. TÜYAP AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan organizasyon, dokuz gün boyunca Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde devam edecek. Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevinin katılacağı fuarda, panel, mülakat, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden meydana gelen kültür faaliyetleri yapılacak. İndirimli eserlerin satışa sunulacağı İstanbul Kitap Fuarı’nda binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla buluşacak.

SANAT VE EDEBİYAT İÇ İÇE

İstanbul Kitap Fuarının, bu yılki teması ise “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” olacak. Bu çerçevede edebiyatın ve kitapların hayatımızdaki önemini hatırlamak üzere faaliyetler yapılacak. Fuarın “Onur Yazarı” Selim İleri de 10 Kasım’da düzenlenecek olan “21. Yüzyılda Edebiyatı Seçmek” adlı panelde okuyucularla buluşacak. Usta yazar İleri’nin hayatı, edebiyatı ve eserleri çeşitli panel ve söyleşilerde ele alınacak. 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2018 / 28. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. ARTİST 2018’de aktüel sanat eserleri görücüye çıkacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...