Yeşilçam'ın jönleri bir araya geldi, son hallerini görenler gözlerine inanamadı

Düzenleyen:
Yeşilçam'ın jönleri bir araya geldi, son hallerini görenler gözlerine inanamadı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türk sinemasının usta oyuncuları Grand Pera’da düzenlenen Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nde buluştu.

Türk sinemasının usta oyuncuları Grand Pera’da düzenlenen Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nde buluştu. Yeşilçam sinemasının usta isimleri önceki akşam Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar adlı ödül töreninde bir araya geldi. Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (SE-SAM) 32’nci yılı ve Türk Sineması’nın 104’üncü yılı olması sebebiyle Grand Pera’da düzenlenen gecede Yeşilçam’ın efsaneleşmiş 104 ismine ödül verildi. Nur Türkşen ile Hakan Türkşen’in sunuculuğunu üstlendiği törene Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Aydan Şener, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Serdar Gökhan, Engin Çağlar, İzzet Günay, Selda Alkor, Belkıs Özener, Süleyman Turan, Şemsi İnkaya gibi birçok usta isim katıldı. Selda Alkor, “Asmalı Konak”ta rol aldığı Nurgül Yeşilçay’ın bir röportajında “Beni Selda Alkor’la karşı karşıya getirmeyin. Ne diyorsa doğrudur” açıklamasına yanıt verdi: “Nurgül, Türk sinemasına gelmiş son stardır. Nurgül’le hiçbir sorunum yok” dedi.

Ödülünü Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın elinden alan Cüneyt Arkın, yaptığı konuşmayla duygusal anlar yaşattı: “Son yılların en mutlu gününü yaşıyorum bugün. Tüm eski dostlarımı görmek o kadar mutlu etti ki beni, bilemezseniz. Her filmde dövdüğüm kişiler var ya... Bensiz film çekilirdi ama onlarsız film çekilmezdi. Onlar sinemanın kahramanlarıydı. Onları gördüm bu gece, hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten bir şey kalmadı da... Ne çok insan kaybetmişiz, üzülerek izledim...”

Erkan Özerman - Yılmaz Atadeniz - Güngör Bayrak

Çetin İnanç - Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın - Çetin Başaran

Cüneyt Arkın - Ediz Hun

Süleyman Turan

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...