HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Düşler yarışacak

Düşler yarışacak
Anadolu Sinemacılar Derneği, Kayseri Film Festivali, Haber

KÜLTüR - SANAT Haberleri

"Sinema düşleri gerçek, gerçekleri düş yapar” sloganıyla Anadolu Sinemacılar Derneği tarafından düzenlenen “7. Kayseri Film Festivali”, 28 Kasım- 1 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Üsküdar Mihrimah Kahve’de gerçekleştirilen toplantıda dün festivalin bu yılki yarışma filmleri açıklandı. Toplantıya Festival Direktörü Kadir Turna, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Abdullah Oğuz, Ulusal Jüri Üyesi Kurgu Yönetmeni Mustafa Preşeva ve Ulusal Kısa Kurmaca Jüri üyeleri yönetmen Vuslat Saraçoğlu katıldı. Festivalde bu yıl Burak Çevik’in “Aidiyet”, Murat Pay’ın “Dilsiz”, Seyid Çolak’ın “Kapan”, Eylem Kaftan’ın “Kovan”, Serhat Karaaslan’ın “Görülmüştür”, Olgun Özdemir’in “Kızım Gibi Kokuyorsun”, Kıvanç Sezer’in “Küçük Şeyler”, Maryna Er Gorbach ile Mehmet Bahadır Er’in “Omar ve Biz”, Can Evrenol’un “Peri” ve Ali Vatansever’in “Saf” filmleri yarışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...