Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu patronlar iflasa mahkûm

Düzenleyen:
Bu patronlar iflasa mahkûm

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yönetmen Miguel Arteta’nın seyirci karşısına getirdiği “Patron Gibi” (Like a Boos) Rose Byrne, Tiffany Haddish ve Salma Hayek gibi isimleri buluşturan “hafif” bir dostluk komedisi.

Murat Öztekin - Hikâye şöyle: Mia ve Mel ortaokuldan beri ayrılmaz ikilidir. Hem aynı evi paylaşırlar hem de isimlerini taşıyan kozmetik mağazasını birlikte işletirler. İki kadın kendi formülleriyle, kendi markalarını oluşturmuştur ancak mağazalarının ekonomik durumu çok iyi değildir. Bu esnada tanınmış makyaj şirketi sahibi Claire Luna, onları keşfeder; kendilerine ortaklık teklif eder. İkili, kurnaz kadınla iş yapmanın iyi olmadığını anlar ama borçlarının kapanacağını öğrenince şirketin %51’nin kendilerinde kalma şartıyla teklifi kabul ederler. Ancak Mia ve Mel’in ortaklıklarını bitirirse şirketin idaresi Claire Luna’ya geçecektir. Kurnaz kadın, iki dostu birbirine düşürmek için elinden geleni yapar… Ümit vadeden bir şekilde açılan film, bunu kısa müddet içinde harcıyor. Alt metininde kadının gücüne vurgu yapan “Patron Gibi”, rahatsız edecek derecede bel altı esprilerle dolu ve sığ bir senaryosuyla bekleneni vermiyor. Tatsız film, Salma Hayek gibi usta oyuncuları harcıyor. 

Yönetmen:
Miguel Arteta
Tür: Komedi
Ülke: ABD

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...