Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filmler sanal gala yapıyor

Filmler sanal gala yapıyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Koronavirüs salgını her sanat dalı gibi sinemayı da değiştirmeye başladı. Virüs yüzünden sinema salonlarının kapanmasıyla birlikte bazı filmlerin vizyon tarihleri ötelenirken bazı filmler online platformlarda gala yapmaya başladı.

MURAT ÖZTEKİN

Yönetmen Burak Çevik’in filmi olan “Aidiyet” online platformda vizyona girmişti. BluTV ile iş birliği yapan Başka Sinema da 8 Nisan’dan itibaren sinema salonlarında gösterime girmemiş yeni filmlerini 14 gün boyunca seyirciyle buluşturacak. 56. Antalya Film Festivali’nden 11 ödülle dönen yönetmen Ali Özel’in “Bozkır” filmi sanal gala yapacak. Yönetmen Ali Özel’in filmi, 8 Nisan gecesi BluTV’de gösterilecek. Aynı gece yönetmen Özel’le Başka Sinema Instagram hesabı üzerinden canlı yayında söyleşi de gerçekleştirilecek. 9 Nisan’dan itibaren ise “The Kindness of Strangers - Yabancıların Nezaketi”, “The Specials - Kural Dışı” ve “Le Jeune Ahmed - Genç Ahmed” sinema bilet sistemiyle internet platformunda görülebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...