Online dünyada edebiyat rüzgârı

Online dünyada edebiyat rüzgârı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Edebiyatın rüzgârı da artık online dünyada esiyor. İş Sanat’ta bugün çevrimiçi “Edebiyat Günleri” başlıyor. Üç gün boyunca devam edecek faaliyetler, İş Sanat’ın sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.

MURAT ÖZTEKİN

Edebiyat Günleri’nde, önceki sezonlarda sahnelenen şiir ve hikâye dinletilerinin tam kayıtları, sanatçıların evde kaydettikleri özel performanslar ile Kibele Sanat Galerisi’nde 2015 yılında gerçekleşen ”Biz Mektup Yazardık” başlıklı sergiden ayrıntıların yer alacağı bir antoloji edebiyatseverlerle buluşacak. Attilâ İlhan, Nâzım Hikmet, Sabahattin Ali, Sait Faik Abasıyanık’ın hikâye ve şiir dinletilerinin video kayıtlarının erişime açılacağı programda; Pelin Buzluk, Kemal Varol, Ethem Baran, Yalçın Tosun ve Melisa Kesmez hikâyelerini okuyacak, Cevat Çapan ve Haydar Ergülen şiirlerini seslendirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...