Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir milyon kitabı çocuklara sundular

Bir milyon kitabı çocuklara sundular

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Bilimi eğlenceli bir şekilde çocuklarla buluşturan Sabri Ülker Vakfı Yayınları, birinci yılını doldurmadan bir milyon kitap bastı.

MURAT ÖZTEKİN

Sağlıklı hayat şuurunun çocuk yaşlarda kazandırılması maksadıyla hazırlanan kitaplar, sosyal sorumluluk bilinciyle miniklerle buluşuyor. Okul öncesi çocuklara yönelik çıkarılan “Elif” serisinin yanı sıra “Sağlıklı Yaşam Kuralları”, “Kukuli”, “Acayip Bilim ve Eğlenceli Deneyler” serileriyle, her yaş grubundan çocuğun eğlenceli bir biçimde ve en iyi örneklerle bilimi ve dengeli beslenmeyi öğrenmesi amaçlanıyor. Bu kitapların dışında bu sene temmuz ayı sonunda çıkan “Sağlık Depola” serisi de sağlıklı beslenmenin yanı sıra özellikle vücudun işleyişi konularındaki bilgileri çocukların ilgisine sunuyor. Sabri Ülker Vakfı Yayınlarının kitapları hem online olarak hem de satış noktalarında miniklerle buluşuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...