Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehir Tiyatrolarında taciz davası

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehir Tiyatrolarında  taciz davası

KÜLTüR - SANAT Haberleri  / AA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında meslektaşları Mana Alkoy ve Nazife Aksoy’u taciz ettiği iddia edilen oyuncu Uğur Arda Aydın, “zincirleme şekilde cinsel taciz” suçlamasıyla dün hâkim karşısına çıktı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanık Aydın ile müştekiler Mana Alkoy ve Nazife Aksoy katıldı. Oyuncu Aydın, müşteki olayın üzerinden yedi sene geçtikten sonra yaptığı şikâyetin manidar olduğunu savunarak suçlamaları reddetti. Duruşmada müştekiler de şikâyetlerini tekrarladı. Savunmaların alınmasının ardından mahkeme, şahitleri dinlemek üzere duruşmayı erteledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede sanık Uğur Arda Aydın’ın 2012 yılındaki bir oyunun provasında Mana Alkoy’u, 2019 yılında ise kuliste Nazife Aksoy’u taciz ettiği iddia edilerek zincirleme şekilde “cinsel taciz” suçundan hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Düzenleyen:  - KÜLTüR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...