HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yazarlar kitaplarına ses veriyor

Düzenleyen: /
Yazarlar kitaplarına ses veriyor
Sesli Kitap, Yazarın Sesinden, İş Sanat, Haber

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yazarların kendi kitaplarından bölümler okuduğu İş Sanat’ın “Yazarının Sesinden” programı, yeni isimler ve eserlerle devam ediyor.

MURAT ÖZTEKİN

1 Mart’ta Sunay Akın’ın “Makiler” kitabıyla başlayan seri, 15 Mart’ta Artun Ünsal “İktidarların Sofrası”, 22 Mart’ta Sinan Canan “İnsanın Fabrika Ayarları 3. Kitap / Sınırları Aşmak” ve 29 Mart’ta Selçuk Altun “Ayrılık Çeşmesi Sokağı” adlı eserleriyle seyircilerin karşısına çıkacak. Bölümler, ilk gösterimden itibaren İş Sanat’ın YouTube kanalından ve internet sitesinden sezon sonuna kadar seyredilebilecek. Yirmi birinci sezonunu dijital olarak devam ettiren İş Sanat’a; Aslı Tohumcu, Gönül Paksoy, Ertuğ Uçar, Ethem Baran, İnci Aral, Haydar Ergülen, Buket Uzuner, Şebnem İşigüzel, Necati Tosuner, Ebru Cündübeyoğlu, Yavuz Ekinci ve Sinan Tuzcu misafir olmuştu. Yazarların kitaplarından bölümler seslendirdiği kayıtların tamamı ücretsiz olarak seyredilebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...