Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cansever şiirleri ezgilerle buluşuyor

Cansever şiirleri ezgilerle buluşuyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İş Sanat’ın edebiyatı müzikle birleştiren şiir ve hikâye dinletileri, Edip Cansever’in eserlerinin yer aldığı “Sevda Bir Ateş Buldu Sende” başlıklı şiir dinletisi ile sezonu tamamlıyor.

MURAT ÖZTEKİN

"İmgelerin şairi" Cansever’in “Sonrası Kalır”, “Eylülün Sesiyle”, “Kirli Ağustos” ve “Yerçekimli Karanfil” şiirlerinin de seslendirildiği dinletinin ilk gösterimi İş Sanat’ın YouTube kanalında ve internet site­sinde bu akşam saat 20.30’da yapılacak. Atilla Birkiye’nin hazırladığı, müzik yönetmenliğini Serdar Yalçın’ın üstlendiği, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı dinletide şiirler, Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendiriliyor. İş Sanat’ın pandemi sebebiyle online sürdürdüğü 21. sezonunda  yayınladığı şiir ve hikâye dinletileri kurumun YouTube kanalı ve internet sitesi üzerinden yıl boyunca ücretsiz dinlenebilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...