Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Minyeli Abdullah’ın babasına veda

‘Minyeli Abdullah’ın babasına veda

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Hekimoğlu İsmail müstear ismiyle bilinen Timaş Yayın Grubu’nun kurucusu, şair, düşünür, gazeteci ve yazar Ömer Okçu (90), dün ebediyete uğurlandı…

MURAT ÖZTEKİN

Önceki gece vefat eden yazar Hekimoğlu İsmail, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazını müteakip Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze töreninde konuşan şair Nurullah Genç “Hekimoğlu İsmail, hem düşünürdü hem de yapardı. Manevi değerlerimiz için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştı” dedi.

‘Minyeli Abdullah’ın babasına veda

Sinemaya da adapte edilen “Minyeli Abdullah” eseriyle geniş kitlelerce tanınan Hekimoğlu İsmail; “Maznun”, “Sibel” ve “Bir Deliyle Evlendim” gibi romanlarının yanında biyografi, fikir, şiir türlerinde kitaplar kaleme aldı. Hekimoğlu İsmail, en son “Müslüman Darbeci Olmaz” adlı eserinde 15 Temmuz’u anlatmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...