Altun'dan yeni kitap: Krizlere karşı iyi sınav verdik

Altun'dan yeni kitap: Krizlere karşı iyi sınav verdik

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un İngilizce kaleme aldığı yeni kitabı "Küresel Kaos Çağında İstikrar Sağlayıcı Bir Güç: Türkiye" yayımlandı.

Academica Press tarafından yayımlanan kitap, küresel sisteme dair önemli tespitler içeriyor. Fahrettin Altun'un kitabında, küresel sistemin bir tür kaos yaşadığı günümüzde, Türkiye'nin tezleri ile istikrar sağlayıcı ve düzen kurucu rolü anlatılıyor. İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin birçok küresel ve bölgesel krize karşı çok iyi bir sınav verdiğini, dünya genelindeki eşitsizliklere karşı da her zaman adaleti savunduğunu ifade ediyor. Fahrettin Altun, "Türkiye, son 20 yılda gösterdiği performansla küresel istikrar ve daha adil bir dünya için önemli bir örnek ve büyük bir umut teşkil ediyor" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...