Doğu Demirkol “hikâye” anlatacak

Düzenleyen:
Doğu Demirkol “hikâye” anlatacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Komedyen Demirkol: “Türkiye’de teknolojinin adaptasyonuna dair çok güzel hikâyeler var. Amaç, bunların mizahi dille anlatılması. İnşallah herkes beğenir.”

Türkiye’nin sevilen genç komedyenlerinden Doğu Demirkol marka yüzü oldu. Başarılı komedyen, Turkcell'in ürün ve tarifelerine yönelik yeni kurgu ve tekliflerini, “Türkiye’nin Dijital Hikâyeleri” çatısı altında, eğlenceli bir üslupla ekrana taşıyacak.

Yapılan lansmanda konuşan Demirkol, “Türkiye’de teknolojinin adaptasyonuna dair çok güzel hikâyeler var. Amaç, bunların mizahi dille anlatılması. İnşallah herkes beğenir. Ben çekimlerde çok eğlendim, keyif dolu bir set macerası oldu. Herkes eğlensin, mutlu olsun diye çabalıyorum” ifadelerini kullandı

CV GÖNDERMİŞTİM

Demirkol, sözlerine şöyle devam etti: “Bilgisayar Mühendisliği okudum. Turkcell’e mühendis olarak girmeye çalışmış, CV göndermiştim. Kısmet bu projeyeymiş. Zaten oyuncu olmak istiyordum. Ne yaparsam yapayım; eğlenelim, mutlu olalım istiyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...