İŞİD

A -
A +

Irak Şam İslam Devletinin (İŞİD) İslamiyetle yakından uzaktan ilgisi yoktur. Zalim Baas- Esad rejimine hizmet eden ve küresel sermayenin para desteği ile desteklenen, sünni olmasına rağmen İran emperyalizminin emrinde olan ne olduğu belirsiz bir eşkıya çetesidir.


Kendileri dışındaki Müslümanları, İslamiyetin dışında kabul ederek cinayet, yağma ve hırsızlıklarına meşru zemin hazırlıyorlar. Şehid olacaklarına inanan ama öldüklerinde katil olarak kabre giden gafillerdir. Herkes kendi aklına ya da çeşitli gayeler uğruna cihad ilan edemez. Halifenin cihad emri gerekir.

Ortadoğu'daki savaşların, karışıklıkların ve cinayetlerin hedefi Suriye, Irak ve Türkiye'nin bölünmesidir. CIA ve MOSSAD  en az 20 yıl önce Suriye ve Irak'ın bölünmesi için hazırladıkları planı adım adım gerçekleştirmektedir. İsrail'in güvenliği için bu çatışmalar yapılmaktadır. Geçmişte Arap milliyetçiliği ile birleşen Araplar şimdi sünni- şii olarak bölünmüştür. Ne yazık ki, sünni- şii Türkmenler bile birbirine düşmandır.

Araplar,mezhep yolu ile bölündüler. Emperyalist güçler ise kavmiyetçilik görüşü ile (çok azı hariç)bazılarını böldüler. Kavmiyetçilik İslamdan önce gelmektedir. Kaldı ki kavmiyetçilik İslamda yasaklanmıştır.

New York'ta İkiz Kulelerin imhası asla uçak çarpması ile olmadı. CIA+ MOSSAD+ Pentagon+ Neo Conlar temellerine patlayıcı yerleştirdiler. Arap militanları ve uçaklar sadece tezgahtı. Teknik olarak bu muazzam gökdelenin uçak ile tamamen yıkılması imkansızdır. Zaten bu binada birkaç yüz Yahudi nedense o gün işe gelmedi. Ve dolayısıyla ölen de olmadı.

11 Eylül hadiselerinden sonra Yahudi asıllı ABD eski dışişleri bakanı Kissinger'in şu sözü çok manidardır: "Bundan sonra savaşlar olacaktır. Ama bu savaşlarda Müslümanlar Müslümanlarla savaşacaktır."

Ak Parti iktidarı dışındaki muhalefet, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları bilmiyorlar. Çünkü akıl, iktidar hırsı, öfke, şehvet, aşk ve seven bir kadının kıskançlık krizinde devre dışı kalır. Türkiye'deki muhalefet muhalefete bile layık değildir. Allahü teala asırlarca İslamiyete hizmet eden bu asil Türk milletini muhalefetin iktidarından ve şerrinden korusun. (Amin) İslam ülkelerinden hangisinde petrol varsa o ülkede küresel sermayenin bir nevi işgal ve haçlı ordusunun işini görenler vardır.

Irak Başbakanı Maliki son derece ehl-i sünnet düşmanıdır. Iraklı Sünnilere çok zulüm etti. 9 ay önce silahlı 20 sünni aşiret Maliki'ye karşı birleştiler. Maliki Suriye'de Esad'ın yanında çalışan (İŞİD) ile Iraklı Sünnileri cezalandırmak istedi. Ama zalime yardım eden onun zulmüne maruz kalır. Bu ilahi bir neticedir. Şimdi İŞİD, Maliki'yi tehdit etmektedir. Bağdat ve Kerbela'ya ilerlemektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.