Irak Şam İslam Devleti fitnesi (3)

A -
A +

CHP'ye oy veren ya da destekleyenler dolaylı da olsa İslam aleyhindeki  işleri tasvip ediyor demektir. Mahşerde her helalin hesabı, her haramın azabı vardır. "Sünni diye nitelenen bölgeler ve ülkeler böylece selefilikten beslenen siyasal İslamca hareketlerin ve harici- tekfirci zihniyetin tesiri altına girdi. Daha da tehlikelisi selefi- vehhabi anlayış Ehl-i sünnetin temsilcisi olma konumuna yükseldi. Irak'taki son olaylar da gösterdiği gibi adeta Sünniliği rehin aldı." Müfit Yüksel


ABD'li Ortadoğu uzmanı Prof. Dr. James L. Gelvin'e göre "Osmanlı Ortadoğu'daki son siyasi şemsiye idi." Yıkılınca hiçbir güç Osmanlının boşluğunu dolduramadı. Doldurması da mümkün değildir. Türkiye'nin güçlenmesine ve Erdoğan'a düşman olmalarının sebebi budur. İhsanoğlu küresel güçlerin adayıdır. Osmanlı 24 milyon kilometre kare toprağa sahip idi. Bugün tam 33 misli küçülttüler. Hıristiyan Batı'yı hala tanımayanlar ne diyelim. Hain, en azından gafildirler.

Ben asla umutsuz değilim. Zaman artık Türkiye'nin ve İslamiyetin lehine işlemektedir. İslam Dünyasının kurtuluşunun tek alternatifi vardır. Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizin (Sallallahü aleyhi ve sellem) ahlakı ile şereflenmektir.

1960 darbesini bir avuç subay yaptı. Ben bazılarını tanıyorum. Bir kaçı hariç tamamı CHP sempatizanı, İnönü'de putları idi. Cemal Gürsel 18. Kolordu Komutanı (Erzincan) iken ben de kolordunun uçaksavar taburunda idim. Darbeciler üst rütbeli birini aradılar. 1960 darbesinden sonra yapılan Anayasa ve Anayasal kuruluşlar 3 temel hedef için yapıldı. Bu hedefler: - Vesayet rejimi devam etmeli –Vesayet rejimine karşı halkın milli iradesine saygılı yeni Mendereslerin iktidar olması önlenmeli –Türkiye gelişmeli ama aşırı güçlenmesi önlenmelidir.  Çünkü güçlü Türkiye aşırı derecede güçlü olursa istese de istemese de İslam Dünyasının yeniden lideri olur. Bu ise laikliği ve devrimleri tehlikeye sokar.

Ve 1960'dan bu yana CHP ve Anayasal kuruluşlar çeşitli bahanelerle Türkiye'nin ekonomik, siyasi, sosyal, teknik, sanayi ve her konuda önünü kestiler. Son olarak 3. Boğazköprüsü, 3. Havaalanını önlenmek istenmesi bunların vazifei asliyesidir.

IŞİD'in elbette düşmanıyım. Musul ve Kerkük'te çok sayıda cami ve türbeleri yıktılar ve Kabe-i Şerifi yıkacaklarını söylemektedirler. IŞİD İslamiyetin ve Ehl-i Sünnetin düşmanıdır. Ve İsrail başta olmak üzere küresel sermayenin Suriye ve Irak'ı İsrail'in güvenliği adına bölmekle görevlidir. Selefi olan bu kişilerin ve Vehhabilerin imanları şüphelidir. Çünkü kendilerinden olmayanları küfürle suçlamaktadırlar. Allahü teala mekan ve zamandan münezzehtir. Sapık selefiler Allahü teala'nın gökte olduğuna inanırlar. Ehl-i Sünnete göre bu inanış küfre sebeb olur. Allahü teala yarattıklarına hiçbir konuda benzemez. Sapık olan selefiler ise Allahü teala'ya el ve yüz isnat ederler. İslamın (Şeriatın) 4 kaynağından sadece Kur'an-ı Kerim'e ve sünnete inanırlar. Ama sadece zahirine göre inandıkları için sapıtmışlardır. Bunlar aynı zamanda mezhepsizdirler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.