İsrail soykırım yapıyor!..

A -
A +
İsrail meşru bir devlet değildir. Filistinlilerin toprağını gasp eden korsan ya da eşkıya bir devlettir. Her Ramazan-ı şerifte olduğu gibi bu yılda havadan ve karadan çoğu kadın ve çocuk yüzlerce kişiyi katletti. Binlerce kişiyi yaraladı.  Emperyalist Hıristiyan Batı, başta ABD ve Almanya olmak üzere bu soykırıma destek verdiler. Küfre rıza küfür olduğu gibi zulme rıza da zulümdür. Filistin'deki vahşet ve soykırıma Türkiye ve birkaç ülke hariç İslam Dünyasının tamamına yakını sadece seyircidir.  Çünkü başta Arap ülkeleri olmak üzere 57 İslam ülkesinin en az 50'si gerçek bağımsız ülke değildir. İçerde vesayet rejiminin ve dışarda emperyalist güçlerin postallarının altında ezilen zelil ülkelerdir. Bu sözlerim bu ülkelerdeki halka söylenmiş değildir. Hıristiyan Batı'nın uşağı olan liderlerine ve üst seviye bürokratlarına söylenmiştir. Bu ülkelerin orduları ise halkın demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğüne ters hareketler yaparlar.  Hıristiyan Batı ülkeleri çifte standartlı yani "Münafık"tır. Samimi değildirler. Demokrasiyi, insan haklarını, hukukun üstünlüğünü savunur görünürler ama "öteki" saydıkları İslam ülkelerindeki dikta rejimlerin ve zulmü destekledikleri gibi, bu zulmü inşa eden pis kişilerdir.  Hıristiyan Batı ve Birleşmiş Milletlerden adalet istemek adalete saygısızlıktır. Adeta akrepten bal yapmasını beklemek gibidir. Müslümanların kurtuluşu Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizin (Sallallahü aleyhi ve sellem) ahlakı ile şereflenmeleri, Müslümanların birbirini sevmeleri ve yardımlaşmaları ile gerçekleşir. 
Maalesef emperyalist güçler "ümmet" şuurunu yok ettiler. 1923'ten 1950 yılına kadar dünyadaki Müslümanlardan en fazla zulm gören Türkiye'deki Müslümanlar olmuştur. CHP 1931'den 1950 yılına kadar liselerde okutulan tarih kitabının, birinci cildinde Kur'an-ı Kerim'in Allahü teala'nın kelamı olduğunu inkar etti. Vahiy ve güzeller güzeli Peygamber Efendimizin elçiliği ve Peygamberliği inkar edildi.  CHP'nin bütün bu zulmü ve baskılarına rağmen İslam Dünyasında gerçek anlamda en dindar Türk halkıdır. Arap şeyhlerinin tuvaletleri bile altından olup, lüks ve israf içinde yaşarken; Türk halkı dünyanın her köşesinde inanan ve zor durumda olanlara ne olursa olsun yardım ediyor. Türkiye'nin fakir ülkeler ve son derece muhtaç topluluklara 2013 yılında yaptığı yardım Avrupa Birliğinin 27 ülkesinin yardımından fazladır. Türk milleti binlerce yıldır zulme uğrayan mazlumların yanında olmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.