İsrail soykırım yapıyor (2)

A -
A +
Mardin'de bir gazetenin tahriki ile Suriyeli göçmenlere karşı tepki son derece utanç vericidir. Asr-ı Saadette Ensar Muhacirlerle herşeyini paylaştı. Siz kimin yolundasınız? İsrail'den farkınız ne? İsrail'de bazı Yahudiler Siyonist idarecilere karşıdırlar. Siyonistler Osmanlıyı yıktı. Filistin'de Yahudi devleti kurmak için Birinci ve İkinci Dünya Savaşını çıkarttılar. Hitleri Almanya'da iktidara getiren ve bazı Yahudileri katleden ABD'li Siyonist sermayedir. Siyonist Yahudi sermaye Hitlere katliam yaptırarak Avrupa'daki Yahudileri Filisitin'e göçe zorladılar. Bu katliamlarda öldürülen Yahudi sayısı söylenenden çok azdır. Birleşmiş Milletler daimi üyeleri, İsrail'e hizmet eden seviyesiz, şahsiyetsiz bir zulüm kuruluşudur. Ve Güvenlik Konseyi güvenirliğini kaybetmiştir. Filistin'deki İsrail'in yaptığı soykırıma dünya sahip çıkmıyorsa da, onlar sahipsiz değildir. Allahü teala "İhmal etmez, imhal eder, mehil verir." Zalimin hasmı (düşmanı) Allahü teala'dır. İsrail'in attığı her füze İsrail devletinin temelini yıkmaktadır. Yahudilerin Filistin'de İsrail adı altında toplanmalarının elbette bir hikmeti vardır. Kur'an-ı Kerim'de bildirilen toptan yok edilen helak olan kavimler gibi İsrail'de yok olacaktır. O günü görmeyi çok isterdim. 
Allahü teala'nın himayesi ve yardımı başta Filistin daha sonra da zulme maruz kalan bütün Müslümanların üzerine olsun. İsrail'in yani Siyonizmin barış niyeti yoktur. 1948 öncesi Siyonist çeteler 1948'den sonra İsrail devlet terörü ile devamlı katliam yapmıştır. Her savaş bu mel'unlar toprak kazandırmıştır. Birleşmiş Milletlerin 1948'deki Filistin Devleti kararı 66 yıldır geciktirilmiştir. 
Birlik güç doğurur. Filistin teşkilatları artık aynı çatı altında birleşmelidir. Arap ülkeleri dikta rejimleri yerine demokratik rejim olsa İsrail bu derece kuduramaz. Arap ve İslam ülkelerinde demokrasiyi önleyen bir dikta rejimi başta ABD, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa ve diğer Batı ülkeleridir. 
Arap ülkelerinin eğer utanma duyguları varsa, Brezilya, Ekvator, Şili ve Venezuella'dan utansınlar. Ama utanamazlar. Çünkü onları iktidarda tutan emperyalist güçlerdir. 
Netice olarak söyleyebiliriz ki; İslam Dünyasına postmodern Haçlı Seferi (Hıristiyan+Siyonist+ postmodern) açılmıştır. 
Obama, Merkel, Putin ve Hıristiyan Batı ülkeleri Yahudi ağırlıklı küresel sermaye ve siyonizmin köleleridir. İsrail'in soykırımını desteklemeye mahkumdurlar. Güvenlik Konseyi zalimlerin ve güçlülerin yanında yer alan son derece iğrenç bir kuruluştur. Zalim İsrail son yıllarda 1365 çocuğu (0- 7 yaş arası) katletmiştir. Arap ülkeleri, İslam Dünyası bütün dünya Türkiye hariç bu vahşet karşısında sadece seyircidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.