Dünya barışını tehdit edenler

A -
A +
8 Mart 2003 tarihli New York Times'de Bill Keller yazısında "Irak'a savaş İsrail için mi açılıyor?" demiş idi. İsrail'in kuruluşunun baş aktörü İngiltere'dir. Sykes- picot Anlaşması ve 1917'de imzalanan Balfour Deklarasyonu ile İsrail'in temeli atıldı. 
Filistin devletinin kuruluşunu önleyen Birleşmiş Milletlerin yüz karasıdır. Nihai zafer Filistinlilerin olacaktır. Korsan ve terör devleti olan İsrail geçicidir. Soykırımın yeni ismi ve kılıfı terörle mücadeledir. Dünya barışının önünde en büyük engel, İsrail ve ABD'dir. (Avrupa Birliğinde yapılan ankete göre) 66 yıldır Filistin kan gölüdür. ABD liderliğinde Ortadoğu'da yapılan bütün savaşlar İsrail'in güvenliği içindir. Aslında 1948'den bu yana İsrail liderleri kendi milletine ihanet ediyorlar. 
Filistin'deki soykırımın gerçek suçlusu ABD'dir. Filistinlilerin yarım asırdan fazla çilesinin baş sorumlusu ise Birleşmiş Milletler ve de dünya kamuoyudur. Türkiye hariç 56 İslam ülkesi en büyük suçludur. 
İsrail devlet terörü yapmaktadır. Filistinliler mazlum, İsrail ise zalimdir. 35 yaşındaki İsrail askeri Sergib Yabni "Kirli savaşınızda ben yokum diyerek isyan etmiştir" Filistin'de ABD destekli İsrail vahşeti icra edilmektedir. İsrail'in kuruluşundan bu yana dış politikası hep savaştır. 
Filistin kanayan bir yaradır. İsrail soykırıma devam ettikçe Ortadoğu'da barış asla olmaz. Emperyalist güçlerin ABD ve diğerlerinin Filistin'deki yol haritası her zaman çıkmaz sokaktır. Belçika'nın Anver şehrinde Haham olan Musevi din adamı Shmiel Mandeha'nın itirafı şöyledir: "İsrail'in işlediği katliamlar Tevratla bağdaşmaz... Siyonizmin Alman Nazizminden farkı yok. Siyonizmin temelini 1930'lu yıllarda Alman Üniversitesindeki bazı Yahudi akademik kariyer sahibi öğretim görevlisi ile bu yıllarda Alman Üniversitesinde okuyan Yahudi öğrenciler atmıştır. Siyonizm ırkçılıktır. Ve Alman ırkçılığından farkı yoktur. Benim gibi düşünen Yahudiler az değildir." 
İsrail gibi ABD'nin de dış politikası savaştır. ABD 112 yıl içinde 134 savaş yapmıştır. Küba'ya yerleştirilecek nükleer başlıklar sebebiyle Atlas Okyanusunda ABD ile Sovyetler Birliği donanmaları karşı karşıya geldi. ABD'de savaş hazırlığı yapılıyordu. Ben o sıra ABD Hava Savunma Okulunda idim. Sovyetler Birliği geri çekildi. Kennedy savunma masraflarını kısarak, halkın refahı için alt yapıya yatırmak istedi. 
ABD savunma sanayi Yahudi lobisinin elindedir. Ayrıca Kennedy doları basan Yahudi bankasından bu işi alarak, ABD Merkez Bankasına verdi. Bu icraatından sonra da Yahudi lobisi Kennedy'i  suikast ile öldürdü. Kennedy'den sonra Johnson'un ilk işi bu kararları kaldırmak oldu. ABD'yi İsrail idare ediyor. Osmanlıyı yıkan Siyonizm ABD'yi de yıkacaktır. Bu yazıyı saklayın. Dünya barışını önleyen ve tehdit eden İsrail birinci sırada ABD ikinci sıradadır. (AB anketine göre)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.