Endülüs gibi yıkmak istediler!..

A -
A +
Tarık bin Ziyad'ın karşısında 100 bin kişilik Hıristiyan ordusu vardır. İman gücü ile zafer kazandılar. Hristiyanlar, 3000 kişi karşısında rezil oldular. Türkiye'ye acaba Endülüs'ün yıkılışı gibi bir son mu yaşatmak istiyorlar?
Avrupa'da ilk tıp fakültesi Endülüs'te kurulmuştur. Osmanlıyı yıkmakla görevli anadili gibi Osmanlıca, Arapça ve Farsça bilen Müslüman din adamı görünen İngiliz casusu Hempher'in itirafı şöyledir:
"8 asırlık Endülüs'ü şaraba ve kumara alıştırarak, aralarına fitne ve fesad sokarak, Kur'an-ı Kerim ve diğer İslam kaynaklarını (sünnet, icma-i ümmet ve kıyas-ı fukaha) tartışır hale getirerek ve dinlerinden kopararak işgal ettik. Osmanlıyı ve diğerlerini de bu silahları kullanarak yıkacağız... Müslüman devlet adamlarının etrafına casuslarımızı yerleştirip, onların vasıtasıyla nazırlığımızın (İngiltere Müstemleke Bakanlığı) arzularını tatbik etmek için, onları bu devlet adamlarının müsteşarları haline getirmeliyiz." 
Paralel yapı bu görevi fazlasıyla yapmadı mı dersiniz?..
Medeniyet şahikası Endülüs'ü yıkan iç ve dış şer güçler için şimdiki hedef Türkiye'dir. AK Parti iktidarı Türkiye'nin Endülüs gibi olmaması için çalışmakta, bu yüzden iç ve dış güçlerin hedef tahtası olmaktadır.
Başta Siyonizm olmak üzere ABD, AB, Almanya'da ve dünyanın her köşesinde İslam düşmanlığı vardır. Ama CHP'nin 1923-1950 yılları arasındaki İslam düşmanlığı daha fazladır. Bu düşmanlığı organize edenler, destek verenler bana göre büyük vebaldelerdir.
Elbette çoğumuz günah kiri içindeyiz. Ancak unutmayalım ki, tövbe kapısı her zaman açıktır. İslam düşmanlığı Allahü tealaya karşı açılmış savaştır. İslam düşmanlığını dıştan ziyade içimizde arayalım.
Ben 1931'de yazılıp 1950 yılına kadar liselerde okutulan tarih kitabını görmüş bir nesildenim. Bu kitapta Peygamber Efendimizin (Sallallahü aleyhi ve sellem) Allahü tealanın elçisi olduğu inkâr edildiği gibi, vahiy de inkâr ediliyordu. Yine bu tarih kitabı; Kur'an-ı Kerim'in Allahü tealanın kitabı değil, Peygamber Efendimizin (Sallallahü aleyhi ve sellem) eseri olarak yazıldığı gibi ipe sapa gelmez saçmalıklarla dolu idi.
Gerçek İslamofobi CHP'nin 1923-1950 zihniyetidir. 1950'den sonra çok partili rejim (ABD baskısı ile) olmasaydı Türkiye 2. Endülüs felaketi yaşayacaktı. Allahü teala bu milleti -ceddimiz Osmanlının hürmetine- korudu. CHP'nin niyeti anayasaya (Teşkilatı Esasiye Kanunu) "Türkiye Cumhuriyetinin dini Hıristiyanlıktır" yazdırmak idi. (Kazım Karabekir Paşa)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.