30'a böldüler yetmedi!

A -
A +
Müslüman maskeli IŞİD, İslam Dünyası dışındaki Müslümanları da zor duruma sokmuştur. Müslümanları terörist göstermiştir.
Anadolu tekin değildir. Son derece zengin olan Rumlar Büyük Yunanistan hayali ile ihanet etmemiş olmasaydı bugün 7 milyon Rum Türkiye'de huzur ve refah içinde olacaktı. Ve şu anda bazı Yunan aydınlar "Türkiye ile birleşelim" diyorlar.
Millet-i Sadıka olan Ermeniler Osmanlıyı arkadan hançerlememiş olmasaydı, bugün Türkiye'de 4 milyon Ermeni huzur ve refah içinde olacaktı.
Osmanlı yıkıldıktan sonra 30 ülkeye bölündü ama 100 yıldır hiçbiri huzur içinde değiller. Türkiye dahil hepsi Osmanlı'ya yani tek İslam Devleti ve halifeye ihanetin bedelini taksit taksit ödüyoruz.
Tek kurtuluş yolu İslamiyet'i yaşamaktır. Bölünmek Allahü tealanın emrine isyandır.
İçeride ve dışarıda AK Parti düşmanlarının, küresel güçler ve küresel sermayenin, Siyonizm'in emrindeki bazı medyanın ısrarla AK Parti+CHP koalisyonu istemesi bir tuzaktır. İstikrar istemeleri bahanedir.
Bu koalisyonla Cumhurbaşkanı Beştepe'de tecrit edilecek, yalnızlaştırılacak. Erdoğan ile AK Parti seçmeni arasındaki sevgi bağı koparılacaktır. Buzdan bir duvar örülerek büyük projeler önlenecek.
İsrail ile ilişkiler eski hale dönecek. Adım adım dış ve iç vesayet yeniden tesis edilecek, CHP'nin bakanlıklarına DHKP-C, PKK ve solcular yerleştirilecek, paralel yapı ile mücadele engellenecek.
AK Parti yetkililerinin bu tuzağa düşeceğini zannetmiyorum.
Yahudi asıllı masonlar Fransız İhtilali ile Yahudi'nin dünya hakimiyeti için imparatorlukları yıkmak için "Ulus Devleti" ve "Milliyetçilik" akımlarıyla; Fransa, Almanya, Çarlık Rusya İmparatorluğunu yıktılar. Osmanlıyı yıkarak 30 parçaya böldüler. İleride bu halkı birbiri ile boğuşturmak için Sınırları cetvelle çizdiler.
İngiltere'ye dokunmadılar. İngiltere Yahudi'nin üssü ve Yahudiler İngiltere'de hakim güç idiler.
Osmanlı'dan ilk kopardıkları (ayrılan) Yunanistan oldu (1824). Şu anda Yunanistan'da az da olsa bazıları "Türkiye ile birleşelim" diyorlar. Bazı Yunan tarihçileri "Osmanlı Devri Yunanlıların Altın Çağı idi" itirafında bulunuyor. Mısır'ın bir eski dışişleri bakanı; "Osmanlı Devri Mısır'ın altın çağı idi" itirafında bulunuyor.
Paris'te Dünya Yahudileri Kongresinde bir Yahudi delege; "Osmanlı Devrinde huzur içindeydik. O günleri arıyoruz. Sizler bunu ifade etmekten çekinseniz de kalben beni tasvip ediyorsunuz" demiştir.
Osmanlı'yı 30 parçaya bölen güçler şimdi 40 parçaya bölmek peşindedir. Türkiye ve birkaç ülke hariç 57 İslam ülkesinin tamamına yakınının liderleri Batı'nın uşağıdır. Artık uyanın Müslümanlığa yakışmıyor tavrınız!..
1923'ten beri CHP politikaları ile dinlerinden uzaklaştırılan milletimiz de aslına dönmelidir.
Allahü teala Türkiye'yi iç ve dış şer güçlerden ve içimizdeki hainlerden korusun. (Amin)...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.