Hüsrana uğrayacaklar!..

A -
A +

Rusya, Çin ve Brezilya'dan kaçan yabancı sermaye Hindistan ve Türkiye'ye gelmektedir. Ülkemize 13 ayda 34 milyar dolar girmiştir. PYD ekonomik kriz çekmektedir. PKK terörüne en büyük destek HDP belediyelerinden gelmektedir. Demokratik Bölgeler Partisine göre: HDP'li belediyeler PKK'nın karargâhı gibidir...
Kürt olmayan PKK, Doğu ve Güneydoğu'da 2 bin elektrik direğini yıkmıştır. Elektrik, su aynı ekmek gibi temel ihtiyaç malzemesidir. Zarar 30 milyon TL'dir. Kamu gibi bölgede yaşayan halk da zarar görmektedir.
Sahte aydınlar ve baronlar da PKK'nın destekçisidir.
CHP'de ön seçim sancısı vardır.
PKK, Kandil ve HDP ülkeyi bölmek istemektedir. Ancak hüsrana uğrayacaklardır.
PKK Kürtlerin değil başta İran, İsrail ve Ermenistan olmak üzere kendisine para, silah ve destek verenlerin taşeronudur. Büyük İsrail, büyük Ermenistan ve İran emperyalizmi için bölge halkını batıya göçe zorlamak asıl hedefleridir.
Güneydoğu'da polis lojmanlarında HDP'ye yüzde 70 oy verenlerin elleri şehit kanları ile kirlenmiştir. Şehitler haklarını helal etmedikçe kimse onları azaptan kurtaramayacak. Ancak Allahü tealanın rahmeti sonsuzdur. Ama kul hakkını affetmez. Kul, hakkı olanı affetmedikçe!..
Bu şehrin emniyet müdürüne göre bazı polisler PKK ile işbirliği yapmaktadır. Şehitlerin katilleri ile beraber zamandan ve mekandan münezzeh Rabbimizin huzurunda olacaklar. Acaba hangi yüzle!.. Ahirette kişi sevdiği ile beraberdir. PKK'ya yardım edenler bu katillerle beraber olacaktır. Tabii onları oraya sevk edenler de...
Askerî tecrübelerime güvenerek söyleyebilirim ki; PKK terörü MOSSAD, İngiliz, İran ve Suriye gizli servislerinin idaresi ile yapılmaktadır. Nereye saldırılacağını, hangi yolun kapanacağını ve nelerin imha edileceğini bu katiller yapamaz. Bu eylemler gayet stratejik hesaplamalar sonucu yapılabilir. Bu stratejik planları Kandil'dekiler hesaplayamaz. Bunun için mutlaka bu terör örgütünün arkasında bu gizli servisler bulunmaktadır.
Osmanlıyı yıkanlardan biri olan mason ve Bektaşi paşanın torunu bir yazar Türkiye'yi yıkmakla görevli gibi davranmaktadır. Acaba kimin adına? Batı Türkiye'ye postmodern savaş açmıştır. Batı basını da iç savaş ve darbe algısı yapmaktadır. Türkiye'deki taşeronları hatta köleleri bu algıyı yaymaktadır. Ancak hüsrana uğrayacaklardır.
Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'de ne iç savaş ne de darbe olmayacaktır...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.