Türkiye üzerine oyunlar

A -
A +
Haçlı zihniyetinin sembol ülkeleri olan İngiltere, Almanya, Fransa ve İsrail Türkiye'ye düşmanca tavır icra ediyorlar. Türkiye'ye düşmanca tavra İran ve Suriye de dahildir. Ülkemize karşı açılan bu savaşın beyni İngiltere'dir. Diğerleri taşerondur.
Osmanlıyı yıkan Siyonizm ve Batı masa başında sınırlarını da çizdiler. Şimdi PKK, PYD, DEAŞ, Esad ve diğerleri ile Orta Doğu coğrafyasına yeniden şekil vermek istiyorlar. Bu çerçevede de Türkiye'yi kuşatmak peşindedirler.
İngiltere Erdoğan'ın ve TSK'nın hamlesi ile Azez-Cerablus hattını kontrol etmesinden son derece rahatsızdır. Azez-Cerablus hattı ile İngiltere'nin nefesi kesilmiştir. Müslüman olmayan DEAŞ ile PYD arasında gizli anlaşma vardır. DEAŞ ve PYD bu bölgedeki Sünni, Türkmen ve Arap olanları katlediyor ya da göçe zorluyor.
PKK kamplarında, kaçırılmış 6500 çocuk vardır. Ağrı valisine göre PKK gece evleri basıp evli kadınları kaçırıyor. Örgütten kaçmak isteyen öldürülüyor. Son 1 aydan bu yana en az 150 PKK'lı örgütten kaçmıştır. Kaçan PKK'lılar "Bu jetleri Allah gönderdi" dediler.
Siyonizm ve Hıristiyan Batı'nın gerek Osmanlı gerekse Türkiye Cumhuriyetine uyguladığı strateji şu şekildedir:
-Devletin İslamdan uzaklaştırılması (Laiklik maskedir.)
-Toplumum İslamdan uzaklaştırılması (Harf devrimi ile 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetinin yıkılması)
-İslamı kaybederek İslam Dünyasından tecrit etmek. Türkiye'yi tarihten silmek.
Batı bu stratejik planını Tanzimatçılar, Jön Türkler, İttihat Terakki ve bilhassa CHP ile gerçekleştirme peşindedir.
Erdoğan Türkiye'ye gerçek millî kimliğine dönüş ivmesi verdiği için muhalefet ve dış güçler AK Parti ve özellikle Cumhurbaşkanımıza düşmanca tavırlar sergilemektedirler. 
Erdoğan "Yurtta sulh, cihanda sulh" yalanı ile bölgeyle ilgilenmese ve de ordunun yüzde 70 ihtiyacını karşılayan savunma sanayiine ağırlık vermese idi, inanın Cumhurbaşkanımıza "Nobel Ödülü" verilmiş olurdu!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.