Kandil sönüyor mu?

A -
A +
Henüz sönmedi ise de sönmeye doğru gitmektedir. 17-25 Aralık darbe teşebbüslerini yapanlar yüzde yüz başarılı olacağına inanıyorlardı. Çünkü bu kişilerin dış güçler de arkalarında idi. Onların hesabı varsa, Allahü tealanın da hesabı vardır. Her nimetin sebebi ve neticesi Allahü tealaya aittir.
Erdoğan ve AK Parti iktidarının dik duruşu ile hüsrana uğradılar. Kobani'de PYD-DAEŞ çatışmasında ABD-Almanya-İsrail'in PYD'ye yaptığı çok büyük yardımı kıstas kabul ederek 7 Haziran sonunda çözüm sürecini sona erdirerek terör başlattılar.
Ancak PKK lider kadrolarından birinin telsiz konuşması Kandil'in durumunu ortaya koymaktadır. "Cephane bitiyor... Halk desteklemiyor... Kandil'de barınamıyoruz... Tahmin ettiğimizin çok üstünde kaybımız oldu..." Evet!.. Kandil hüsrana uğradı. Halkın ayaklanacağını zannettiler ama tahminleri tutmadı.
Kaldı ki, kamuoyu araştırmasına göre Türkiye genelinde yüzde 70, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise yüzde 90'lar çözüm sürecini desteklemekte idi... 
Kandil ve PKK Kürtleri asla temsil etmiyor. Kandil bir terör örgütünün merkezidir. İçinde her milletten terörist ve ajan vardır. Bu, belgelerle sabittir.
İngiliz BBC kanalı İRA ile ilgili haberleri devletin izni ile verir. Ama Türkiye ve diğer ülkeler için bu söz konusu değildir. 
Geçenlerde BBC'de PKK'nın "İngiliz Kemal" dediği, İngiliz ajanının cenaze merasimi yayınlandı. Kanada televizyonlarında Kanada vatandaşı ve MOSSAD ajanı bir kadın (muhtemelen Yahudi ve MOSSAD'dan 16 ödül almış) canlı yayında faaliyetini fotoğraf ve kamera çekimleri ile anlattı.
Bu kadın, Kandil'de 3 hafta PKK'lılara eğitim vermiş ve DAEŞ ile Kürtlerin Kobani'deki savaşında Kürtler arasına katılmış ve IŞİD'li 70 kişi tarafından esir alınmıştır. Medya muhabirlerinin bile kafasını kesen katiller ordusu bu ajanın kılına bile dokunmadı. Hemen serbest bırakıldı. Peki neden? IŞİD (DAEŞ) lideri, Simon isimli bir Yahudi'dir. 11 yaşında Müslüman ismi aldı ve dinî eğitim gördü. (MOSSAD ajanı olarak) DAEŞ'i iki Yahudi kurdu.
HDP'nin organize ettiği, Kobani'ye oyuncak ve kırtasiye malzemesi getirmek maksadıyla Suruç'a gelen solcu gençlere katliamı Alman ajanı planladı ve bu katliamda HDP'li hiç kimse ölmedi. Çünkü Alman ajanı daha önceden haber verip burada HDP'li bulunmamasını istedi...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.