Ankara'daki katliamı kim yaptı?

A -
A +
Ankara'daki katliamı kim yaparsa yapsın, yaptıran aynıdır. Türkiye'nin gelişmesi ve Orta Doğu başta olmak üzere dünya siyaset platformunda bir aktör oluşu emperyalist güçleri ve onların uzantısı küresel sermayeyi rahatsız etmiştir. CHP dikta rejiminin sona erdiği 1950 demokrasiye geçişten bu yana en büyük katliamdır. CHP'nin dikta rejiminde ise bu katliam gibi yüzlercesi yapılmıştır. Sokağa dökülen provokatörler bu katliamdan toz zerresi kadar acı duymadılar. Aksine kendilerine bir fırsat doğdu diye sevindiler.

Sokağa dökülen İslamiyet, Türk ve devlet düşmanları AK Parti'ye kinlerini kustular. Ankara'daki katliamı elbette kınıyorum. Ama unutmamak gerekir ki; 7 Haziran'dan bu yana 400'e yakın askerimiz ve polisimiz şehit edilmiştir.

Dış güçler Türkiye'yi Suriye gibi bölmek ve 2023 hedefini önlemek istiyor. Biliyorsunuz Suriye'deki iç savaşta 14 ülke askeri ya da istihbaratı ile savaşın içindedir. Allahü teala muhafaza etsin Türkiye bu duruma düşerse 14 değil 24 ülke kuduz köpekler gibi bu savaşın içinde olur. Akıllı davranalım. Mesele Erdoğan ve AK Parti değildir. Türkiye'yi bölmek ve sömürmek meselesidir.

Maalesef Türkiye'de; bu ülkenin bölünmesini ve iç savaş için ihanet eden yazarlar, siyasiler, malum yapı ve dış güçlerin temsilcisi bir medya vardır. Bir Batılı tarihçinin Sultan Abdülhamid Han ile ilgili eserine göre; Sultan Abdülhamid Han 33 yıllık iktidarında Osmanlıya on binlerce eser kazandırdı. Ve pek çok ilke imza attı. Bunlardan birkaçı şöyledir: 

-Filistin topraklarını Yahudi'ye vermedi

-İlk otomobili getirdi

-5000 km'lik yol yaptı

-İlk metroyu (Karaköy-Taksim) inşa etti

-İlk elektrik, havagazını getirdi

-Tramvay yaptırdı

-Haydarpaşa-Hicaz demiryolunu yaptırdı

-Hastaneler ve eczaneler açtı

-Ziraat Bankası, Ziraat ve Sanayi Odaları açtı

-Kendi parası ile fakirlere yardım etti

-Sanayileşme hareketi başlattı

-Kumaş ve kağıt fabrikası açtı

-Telefon-telgraf ve posta sistemini kurdu

-Modern matbaa makineleri getirdi

-Terkos suyu getirdi ve 40 çeşme yaptırdı

-Savaş gemileri ve toplar aldı. Tabyalar kurdurdu...

Ancak Osmanlı halkı Sultan'ı sahiplenmedi. Ve ellerindeki nimet alındı. Menderes yine bu halka çok hizmet etti. İdam edildi. Özal ülkeye çağ atlattı, zehirlendi... Erdoğan'a gelince cumhuriyet tarihinden bugüne, ülkeye en büyük hizmeti yaptı. Millete yabancı değildir. Milletin bir parçasıdır. Erdoğan'a düşman olanlar Siyonizme hizmet ediyorlar. (Birkaç gafil hariç) Erdoğan'ın şahsında Türkiye, Türkiye'nin şahsında İslam Dünyası yıkılmak isteniyor.

Eski CHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Savcı Sayan'a göre: "Birkaç sendika, sivil toplum kuruluşu ve medyanın yapmak istediği AK Parti yüzde 60 oy almış olsa bile iktidarını iç karışıklıklarla önlemek ya da seçim yaptırmamak."

Bu hain kuruluşlar PKK katliamına ses çıkarmayıp bilakis desteklerken; Ankara'daki katliamı bahane ederek grev peşindeler. Allahü teala bunların şerrinden bu ülkeyi korusun. (Amin)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.