Seçimin ardından

A -
A +
PKK'ya doğrudan ya da dolaylı yardım edenler çok düşünmelidir. "Zulme rıza zulüm, küfre rıza küfürdür." Türkiye'yi ekonomik olarak Yunanistan'a benzetmek, siyasi bakımdan Suriye gibi (iç savaş) isteyenler ise hüsrana uğradılar. Ama su uyur düşman uyumaz.
AK Parti ve Erdoğan'ı seçim ile yıkamayan iç ve dış şer güçler, her türlü fitne ve alçaklığı yapabilirler. CHP, kemikleşmiş CHP seçmeninin dışındakiler için bir yığın seçim vaadinde bulundu. Bu vaatler gerçek olamaz. Olması için CHP'nin 7 Haziran oyunun 2 misli artması gerekir. Bu ise imkânsızdır.
AK Parti iktidarının PKK karşısında tavrı müspet tesir uyandırdı. Bilhassa MHP'lilerde... Tanzimat'tan AK Parti iktidarına kadar "Kızılelma" hedefi unutturulmuş idi. AK Parti iktidarı ve bilhassa Erdoğan 2023-2053-2071 hedefleri ve 2023'te dünyanın 10 güçlü ülkesi içine girme hedefi cumhuriyet tarihinin en büyük hedefidir.
Bu millete son derece büyük hizmetler yapmış olan Sultan Abdülaziz Han'a, Sultan Abdülhamid Han'a, Menderes'e ve Özal'a sahip çıkılmadı. Yani ihanet edildi. Erdoğan'ı ise Türkiye'nin yarısı sahiplenmektedir. Bazen şer gibi görünen hayırdır.
7 Haziran seçim neticelerinin hayırlı olacağını tahmin etmiş ve bunu da yazımda belirtmiştim. Asırlardır bu ülkedeki düzen ve birlik halkın feraset ve basiret özelliği ile korunmaktadır. Türkiye'nin önündeki takoz bazı sözde aydınlardır. Bunların aydın(!)lanması lazımdır. Geçmişte kurulan koalisyonlar dış güçlerin vesayeti altında idi. Yönlendiren küresel güç ve sermaye idi. Koalisyon verilen talimat ile idare edilirdi.
AK Parti'nin yüzde 49.5'lik oy almasının bir sebebi devlet ile halkı birleştirmesidir. Geçmişte millî bayramlarda Çankaya'da smokinli kişiler yer alıyordu. Bugün ise Beştepe'de başörtülü de dahil olmak üzere halkın her kesiminden insanımızı burada görebiliyoruz. Türkiye'de kutuplaşma yoktur. Ancak gerek yasal gerekse yasa dışı gruplar, İstanbul dükalığı, baronlar ve uşaklık ettikleri dış güçler kutuplaşma peşindedir.
7 Haziran seçimleri üzerine Türkiye'nin iç ve dış düşmanları Erdoğan için "zamanımızın Selahaddin Eyyübi'sini tahttan indirdik" diye söylemiş ve yazmışlar idi. Türkiye'ye sahip olan dünyanın hakimi olur.
İç ve dış güçlerin Türkiye aleyhine faaliyetleri vardır. Üçüncü Havaalanı ile Frankfurt-Paris-Amsterdam ve Londra Havaalanları ikinci kümeye düşecektir. 
Neticede 1 Kasım'da kazanan Türkiye oldu. Türkiye emin adımlarla "Kızılelma"sına gidiyor...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.