Survivor ne zaman başlayacak

Survivor ne zaman başlayacak

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor her yıl büyük bir heyecanla beklenmekte.

2013 Yılının birincisi Hilmi Cem olurken 2014 yılında kimlerin olacağı ise merak konusu olmaya başladı. Acun Ilıcalı, 2014 Survivor'ın Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacağını açıkladı. Ilıcalı Survivor'a katılacak isimler hakkında da açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze'de 2014 Survivor'da kimler olacak sorusuna 'O daha belli değil' diyerek cevap verdi. Ilıcalı, Eda Taşpınar içinse 'Bizim Survivor kadromuzda yok. Kendisini seviyoruz. Zamanında düşündüğümüz bir isimdi, o zaman olmadı' dedi. 'Şu anda kesinleşen hiç kimse yok' diyen Acun Ilıcalı voleybolcu Duygu Bal ile 3 ay önce görüştüğünü doğrulayarak 'Onunla tekrar görüşeceğiz' dedi. Alex'in tercümanı Samet, Burak Gacemer ve Asuman Krause için önce 'Onlarla da hiç görüşmedik' dedi.Ardından Ilıcalı adı geçen isimler için 'Görüşmedim derken... Kendi aramızda bir şeyler konuşuyoruz. Olabilir de... Yok deyip bu sefer götürürsem yalancı duruma düşmeyeyim. Hakikaten bir karar vermedik' açıklamasında bulundu. nbsp; nbsp;
2014 yılı Sruvivor Ünlüler takımında kimler katılacak?
Önümüzdeki sezon için Acun Ilıcalı çalışmalara başladı. Star Tv için yeni sezonda Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını yeniden yapacak. Peki yeni sezonda Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında kimler olacak?
Acun Ilıcalı ilk yarışmacıyı buldu...
Acun Ilcalı Survivor Ünlüler Gönüllüler için ilk yarışmacıyı belirledi.Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın tercumanlığını yapan "Doğru mu Samet" olarak akıllarda kalan Samet Güzel gelecek sezon Survivorda yarışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...