HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tolga Çevik'ten Ezgi Mola soruna ilginç cevap

Kaynak: DHA
Tolga Çevik'ten Ezgi Mola soruna ilginç cevap

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Tolga Çevik, Ezgi Mola ile aralarında bir ilişkinin bulunmadığını, arkadaş olduklarını söyledi.

Vizyona yeni giren 'Patron Mutlu Son İstiyor' adlı sinema filminin Eskişehir galasına, yönetmen Kıvanç Baruönü ile oyuncular Tolga Çevik,Ezgi Mola ve Murat Başoğlu katıldı. nbsp;İlgi gören filmin Eskişehir Galası Özdilek Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Eskişehirli sinemaseverlerle buluşan oyuncular Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'na filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü de eşlik etti. Alışveriş merkezindeki 3 salonda aynı anda gösterime sunulan film başlamadan önce Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu salonlara girerek izleyicilere sürpriz yaptı. İzleyiciler karşılarında oyuncuları görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Özdilek Alışveriş merkezi içerisindeki sinema salonları önüne kurulan platformda vatandaşları selamlayan Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu yaptıkları esprilerle izleyenleri güldürdü. Alışveriş merkezinde bulunanlar Tolga Çevik ve Ezgi Mola ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
ESKİŞEHİR'DE FİLM ÇEKMEK İSTERİM
Eskişehir'de gördükleri ilginden memnunluk duyduklarını ifade eden Tolga Çevik, Eskişehir'in sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiği söyledi. Çevik, "Eskişehir'e daha önce de geldim. Ezgi de film çekimi için Eskişehir'de bulunmuş. Murat arkadaşımız da aynı şekilde. Eskişehir'in sanata ve sanatçıyı verdiği desteği biliyoruz. Eğer bir film senaryosu gelirse Eskişehir'de film çekmek isterim. Film ve komedi dükkanını birlikte götürmeye çalışıyorum. Dün Antalya'daydık. Bugün Eskişehir'deyiz. Şimdi buradan da Bursa'ya geçeceğiz. Sonrasında da Avrupa var. Ayrıca çiğböreğinizi de unutmuş değiliz" diye konuştu.
EZGİ İLE ASLANLAR GİBİ ARKADAŞIZ
Sanatçı Tolga Çevik bir basın mensubunun "Ezgi Mola ile aranızda bir ilişkiniz var mı?" şeklindeki sorusu üzerine, "Bu soruyu bekliyordum. Böyle şeyler çıkıyor biliyorsunuz. Ama biz aslanlar gibi arkadaşız, hepimiz gördüğünüz gibi" dedi.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...