NTV spikeri Tuğba Dural, neden ağladığını anlattı - İZLE

NTV spikeri Tuğba Dural, neden ağladığını anlattı - İZLE

MAGAZİN Haberleri

Ntvspor'da spikerlik yapan Tuğba Dural canlı yayında haber sunarken ağlamış ve neden ağladığı çok merak edilmişti.

Ntvspor'da spiker lik yapan Tuğba Dural canlı yayında haber sunarken ağlamış ve neden ağladığı çok merak edilmişti. Ünlü spiker haber sunarken birden ağlamaya başlamış ve ağlaya ağlaya haberi sunmuştu. Tuğba Dural'ın yönetmenden fırça yediği ve bu yüzden ağladığı iddia edilmişti. Ünlü spiker neden ağladı ğını açıkladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Ünlü spiker canlı yayında neden ağladığını açıkladı. Tuğba Dural, "Yayından bir dakika önce yönetmenle çok kötü bir şekilde tartıştık. Ben de biraz hassas olduğum için tartışmamızdan bir dakika sonra yayına çıktım ve bir anda kendimi tutamadım. Tartıştığım yönetmen çok sevdiğim bir insandır ama oda gergindi ben de gergindim böyle olunca anlamadığımız bir şekilde tartıştık. Böyle olunca yayına yansıdı." ifadelerini kullandı. nbsp; Tuğba Dural açıklamaları ile bir tartışmanın da sonunu getirmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...