Saba Tümer: Dost kazığı işsiz bırakır!

Saba Tümer: Dost kazığı işsiz bırakır!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü gazeteci ve sunucu Saba Tümer katıldığı bir programda çok özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

'İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme' programına konuk olan Tümer, "İyi olduğun sürece bu sektörde tüketilmiyorsun ama dost kazığı yiyip işşiz kalabiliyorsun" dedi. Cine5'in 'İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme' programına önceki gün Saba Tümer konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Tümer, dost kazığı yediğini anlattı. Haberciliğin ardından programcılığa geçiş yapan Tümer, 'Haberiniz Var Mı?' programının ardından bir yıl işsiz kaldığını belirterek şunları söyledi:


'Ekmekle oynamam'
"Programın ardından sunuculuk teklifleri geldi ama kabul etmedim. Programın yayınlandığı kanalın genel müdürü yakın arkadaşımdı. O dönemde hiç beklemediğim bir dost kazığı yedim. Bir yıl işsiz kaldım. Kendimdeki potansiyeli ve neler yapabileceğimi biliyordum. Her ne kadar dost kazığı yesen de bu sektörde iyi olduğun sürece tüketilmiyorsun. Ben kimsenin ekmeğiyle de oynamam, bir yere geleceğim diye ötekinin üzerine basan biri de değilim. 'İyiler her zaman kazanır mottom var benim'. O da işlemeye başladı."


'Evliliği denemekte fayda var'
Tuzcuoğlu'nun eski bir haberci olarak dünya liderleriyle ilgili haberleri ve yorumlarını sorması üzerine Tümer, "Ne yalan söyleyeyim Putin bana çok hoş geliyor. Gücü olmasa da karizmatik ve seksi bir adam" dedi. Aşk hakkında düşüncelerini de anlatan Tümer, "Aşkı bir zafiyet olarak görüyordum. Sevdiğim, çok âşık olduğum noktada hep kaçtım. Bir insana ihtiyacın olmasıyla, muhtaç olmayı karıştırdım. Evliliği denemekte fayda var. Ben bu yaştan sonra kendim için saf aşkım için evliliği seçeceğim ve çok mutlu olacağım" diye konuştu. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...