Acun Ilıcalı'nın bebeği doğdu, İşte ilk görüntüler

Acun Ilıcalı'nın bebeği doğdu, İşte ilk görüntüler

MAGAZİN Haberleri

Acunun bebeği görüntülendi. İşte Acun Ilıcalı'nın bebeği. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı 4. kez baba oldu.

Acun Ilıcalı'dan doğum hediyesi - Geçtiğimiz ay Amerika'da doğum yapan Şeyma Subaşı'na en büyük ve en özel hediye, sevgilisi Acun Ilıcalı'dan geldi. Fakat hep gizli tutuldu.

Ta ki Şey­ma Su­ba­şı, Ilı­ca­lı­'nın do­ğum he­di­ye­si ola­rak al­dı­ğı 800 bin li­ra de­ğe­rin­de­ki Ran­ge Ro­ver mo­del cip­le Be­be­k'­te kar­şı­mı­za çı­ka­na ka­dar.

4 ay önce kızı Melisa'yı dünyaya getiren Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'nın aldığı ciple Sözcü?Pazar'a yakalandı Subaşı'nın eski formuna kavuştuğu gözlerden kaçmadı

Yaklaşık 4 ay ön­ce Ame­ri­ka­'da do­ğum ya­pan ve kı­zı Me­li­sa­'yı dün­ya­ya ge­ti­ren Şey­ma Su­ba­şı­'na sev­gi­li­si Acun Ilı­ca­lı, do­ğum he­di­ye­si ola­rak Ran­ge Ro­ver marka bir cip al­mış­tı. Su­ba­şı, sev­gi­li­si­nin he­di­ye­si olan 800 bin TL'­lik cip ile ilk kez SÖZ­CÜ Pa­zar ob­jek­ti­fi­ne ya­ka­lan­dı. Ün­lü te­le­viz­yon­cu­nun ev­li ol­ma­sı­na rağ­men hâ­lâ be­ra­ber­lik­le­ri göz­ler­den uzak de­vam eden Şey­ma Su­ba­şı, ön­ce­ki gün Be­be­k'­te özel şo­för­lü ci­piy­le gö­rül­dü. Bir ar­ka­da­şı­nı zi­ya­re­te ge­len Su­ba­şı ara­cı­na bi­ner­ken gö­rün­tü­len­di. Do­ğum yap­ma­sı­na rağ­men kı­sa sü­re­de ki­lo­la­rı­nı ve­ren Su­ba­şı­'nın es­ki for­mu­na ka­vuş­tu­ğu göz­ler­den kaç­ma­dı. Ci­pin pla­ka­sı da özel­di. Pla­ka SM harf­le­ri­ni ta­şı­yor­du.

Acun Ilıcalı 4. kez baba oldu

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı 4. kez baba oldu.

Acun'un sevgilisi Şeyma Subaşı bebeğin fotoğrafını yayınladı. İşte o bebeğin ilk görüntüsü detayları. Acun Ilıcalı bir kez babalık heyecanı yaşadı yeni Dünya'ya gelen kızıyla. Acun'un sevgilisi Şeyma Subaşı fotoğrafı yayınladı. İşte o bebeğin ilk görüntüsü detayları. Amerika'da doğum yaptığı belirtilen Subaşı'nın yeni doğan bebeklerinin fotoğrafını profil resmi üzerinden paylaştıkları belirtildi. İşte doğum ile ilgili en sıcak haber. Acun Ilıcalı bir kez daha baba olma heyecanı yaşıyor. Ekim sonunda Miami'de doğum yapan Şeyma Subaşı, Türkiye'ye döndü. Subaşı, önceki gün arkadaşlarıyla bir alışveriş merkezindeydi. Sabah'ın haberine göre; Subaşı, kendi görüntüsünü kaldırıp kızının, üzerinde "Daddy's Girl" (babasının kızı) yazan emziğiyle uyurken çektiği fotoğrafını koydu. İmajını yenileyen, saçlarını koyu renge boyattığı fark edilen kostüm tasarımcısı, geçtiğimiz günlerde WhatsApp profil fotoğrafını da değiştirdi.

ILICALI'NIN KIZI DÜNYA'YA GELDİ

Ilıcalı'nın 3 kızı daha bulunuyor. nbsp; Acun Ilıcalı'nın geçtimiz senelerde büyük aşk yaşadığı ve uğruna karısından ayrılmayı göze aldığı sevgilisi Şeyma Subaşı Acun'un bebeğini doğurdu. Acun Ilıcalı ile yasak aşk yaşayan Şeyma Subaşı karnı belirmeye başlayınca yaz aylarında soluğu Miami'de aldı. Geçtiğimiz ay 1 ay erken doğum yapan Şeyma Subaşı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. İki yıl önce başarılı yapımcının desteğiyle kendisine Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nin arka tarafında butik açan Şeyma Subaşı, ticaretten umduğunu bulamadı. Subaşı karnı yavaş yavaş şişmeye başlayınca Ilıcalı'nın da talimatıyla soluğu doğum yapana kadar gözlerden uzak kalmak için Mimai'de alınca 'Nini' adlı butiğini kapattı. Zeynep Ilıcalı ile evliliği devam eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan bir kız çocuğu dünyaya geldi iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre, Acun Ilıcalı'nın 1 hafta 10 gün kadar sonra doğum yapması beklenen hamile sevgilisi Şeyma Subaşı, Miami'de erken doğum yaptı. Acun Ilcalı sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan kız çocuk sahibi oldu.

İKİ EVLİLİĞİNDEN ÜÇ KIZI VAR

Zeynep Ilıcalı, 2010 yılında "İhanete uğradım" diyerek Acun Ilıcalı'ya boşanma davası açmış; yaklaşık 50 milyon olan servetinin yarısını ve aylık 30 bin lira da nafaka istemişti. Ancak Ilıcalı; genç bir kızla aldatıldığını iddia edip boşanmak isteyen eşini ikna etmiş, Eylül 2011'de dava düşmüştü.
Bu arada Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden Banu; Zeynep Hanım ile evliliğinden de Yasemin ve Leyla adında üç kızı var.

BEBEK YÜZÜNDEN AYRILDILAR

Zeynep Ilıcalı ile evli olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, gözlerden uzak birlikte olduğu, tasarımcı Şeyma Subaşı ile beraberliğini bitirmişti.
İddialara göre aşkın sona erme nedeni ise Subaşı'nın hamile olması ve Ilıcalı'nın istememesine rağmen bebeğini doğurma konusunda ısrar etmesiydi.

ERKEK İSTİYORLARDI KIZ OLDU

İki evliliğinden 3 kız sahibi Acun Ilıcalı'nın 4. çocuğu da kız oldu. Geçtiğimiz dönemde ayrılan çift bebeklerinin erkek olmasını istiyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...