Adriana Lima boşanıyor!

/ Kaynak: DHA
Adriana Lima boşanıyor!

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Dünyaca ünlü model Adriana Lima bir dergiye verdiği pozlar nedeni ile basketbolcu eşinden boşanmanın eşiğine geldiği öğrenildi.

Viktoria Secret'in dünyaca ünlü meleklerinden Brezilyalı top model evli ve 2 çocuk annesi, 33 yaşındaki Adriana Lima'nın Nisan ayında Almanya'da yayınlanacak bir magazin dergisine verdiği röportaj ve pozları nedeniyle Amerika'daki NBA liginde oynayan eşi dünyaca ünlü Sırp basketbolcu Marko Jariç ile boşanmanın eşiğine geldi. Bir süre önce doğum yapan Lima'ya Jariç'ten büyük tepki geldi. Lima'nın röportajı derginin kapak sayfasından duyuruldu. Yunanistan'ın sanat ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinden www.7imeres.gr sitesinin yayınladığı haber ve fotoğraflar komşu ülkede ve birçok Avrupa ülkesinde günün konusu oldu. Lima ve Jariç beş yıl önce evlenmiş, Jariç'in bir ara Fenerbahçe basketbol takımına transferi gündeme gelmişti.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...