Ziynet Sali'den hayranlarına müjde!

Ziynet Sali'den hayranlarına müjde!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, bir dergiye verdiği röportajda Sıla ile yeni şarkı yapacaklarının müjdesini verdi.

Ünlü müzisyen Ziynet Sali, MARS Tab dergisi Nisan sayısının kapak yıldızı oldu. Sali, Sıla ile yapmaya başladığı yeni şarkılardan, jürisi olduğu X Factor Star Işığı'na ve Sezen Aksu ile olan derin bağına kadar en özel konuları MARS Tab'ın Nisan sayısında açıkladı.


?SILA İLE YENİ BİR ŞARKI YAPIYORUM"
Sadece işiyle gündemde olmak isteyen Ziynet Sali yeni projesini ilk kez MARS Tab'a açıkladı: ?Bugünlerde Sıla ile yeni bir şarkı üzerine çalışıyoruz. Çok yakında yeni şarkımla sizlerleyim. Ayrıca Avrupa'dan bir kaç prodüktörle görüşmelerimiz devam ediyor."


?ADA RUHU TAŞIYORUM"
Kıbrıslı olmanın müziğine pozitif katkılar yaptığını söyleyen Sali, sözlerine şöyle devam ediyor: nbsp;
?Ada ruhu taşıyorum, Akdeniz'den besleniyorum. Akdeniz ve Ege'nin tüm tınıları var müziğimde. Yepyeni sound'lara, enerjilere ve dinamizme de çok açığım. Hepsini harmanlıyorum ve böylece Ziynet Sali müziğini oluşturuyorum."


?X FACTOR BANA ÇOK YAKIN BİR FORMATTI"
Daha önce ?Jürilik benim mesleğim değil, benim en iyi yaptığım şey şarkı söylemek" diyen Sali, X Factor Star Işığı jürisine neden katıldı? İşte cevabı: nbsp;?X Factor Star Işığı" birçok ülkede yayınlanan, müzikle ilgilenen ve yetenekli kişilerin hayallerine ulaşmasını sağlayan bir program. Fatih Aksoy bu formatı bana anlattı ve benimle çalışmak istediğini söyledi. Misyon olarak benden uzak olmayan bir formattı bu. Bir müzisyen olduğum için kendime daha yakın buldum ve kabul ettim. nbsp;


?BENİM İÇİN SEZEN AKSU İNANILMAZ BİR YOLCULUK"
Pop müziğinin efsane ismi Sezen Aksu ile derin bir bağı olan sanatçı, aralarındaki ilişkiyi şöyle anlatıyor: ?Onun sözlerinde, bestelerinde gezintiler yapmak hem bir dinleyici hem bir yorumcu olarak inanılmaz bir yolculuk benim için. Bu yönlendirilebilen bir duygu değil, kendiliğinden gelişiyor." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...