Hürrem Sultan ne zaman ölecek? Muhteşem Yüzyıl'da sona doğru

Hürrem Sultan ne zaman ölecek? Muhteşem Yüzyıl'da sona doğru

MAGAZİN Haberleri

'Muhteşem Yüzyıl'da bir devir kapanıyor… Dizinin ana karakteri Hürrem Sultan ölüyor. Peki Hürrem Sultan dizide ne zaman ölecek, işte cevabı...

Muhteşem Yüzyıl'da sona doğru.Dört sezondur reyting listesinde zirveden inmeyen 'Muhteşem Yüzyıl'da bir devir kapanıyor…Dizinin ana karakterlerinden 'Hürrem Sultan' 30 Nisan akşamı 134. bölümünde hayata veda ediyor.Çocuklarından birini tahta geçirmek için hayatını ortaya koyan Hürrem, vücudunda çıkan çıbana benzer yara yüzünden ölecek.Dizinin yayınlanan son bölümünde Şehzade Beyazıd ile Şehzade Selim'in birbirlerini öldürmelerine son anda yetişerek mani olan Hürrem Sultan fenalaşarak yere yığılınca hastalığı iyiden iyiye nüksediyor.Hürrem Sultan'ın tedavisiyle ilgilenen Alime Hatun Sümbül Ağa'ya 'Sultanımız amansız bir hastalığa yakalanmış. Bu öyle bir illet ki kurtulanını ne gördüm ne işittim. Çok az vakti kaldı' diyerek acı gerçeği söylüyor.Durumu öğrenen Sümbül Ağa önce Hürrem Sultan'dan bile gerçeği saklıyor ancak sonunda onu ağlarken yakalayan Hürrem Sultan'a durumunu gözyaşları içinde söylüyor. Ölümün kendisini alt edemeyeceğini düşünen Hürrem Sultan 'Ben defalarca ölümden döndüm bunu atlatacağım' dese de bu sırrın ağırlığı altında ezilen Sümbül Ağa payitahta döndüklerinde Sultan Süleyman'a Hürrem Sultan'ın amansız bir hastalığa yakalandığını söyleyerek derman diliyor.Ölümün kendisini alt edemeyeceğini düşünen Hürrem Sultan 'Ben defalarca ölümden döndüm bunu atlatacağım' desede bu sırrın ağırlığı altında ezilen Sümbül Ağa payitahta döndüklerini de Sultan Süleyman'a Hürrem Sultan'ın amansız bir hastalığa yakalandığını söyleyerek derman diliyor.
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...