Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filistin Beren Saat'i bekliyor

Filistin Beren Saat'i bekliyor

MAGAZİN Haberleri

Ortadoğu'da Hollywood yıldızlarını gölgede bırakan Beren Saat'in, 'Filistin Moda Haftası'na katılacağı duyurulunca ortalık ayağa kalktı.

Rol aldığı 'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne' gibi dizilerle Ortadoğu ve Balkanlar'da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Beren Saat, bu yıl 2'nci kez düzenlenecek Fashion Show in Ramallah Palestine'e (Filistin Moda Haftası) devet edildi. Ünlü oyuncunun ziyareti, Arap medyasında günün haberi oldu. Bölgenin en çok okunan dergilerinden Sayidaty'nin internet sitesinde yer alan haberde, "Türk dizi yıldızı mayıs ayında gerçekleştirilecek moda haftasındaki törende onur konuğu olarak hazır bulunacak" denildi.
AMAN DUYMAYAN KALMASIN
İnternet sitesinde yer alan haber, Saat'in geniş bir fan kitlesinin olduğu Balkanlar'da da günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yunanistan'dan Bulgaristan'a Beren severler bilgiyi sosyal medyadan paylaştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...