Pınar Altuğ korumasız gezmiyor!

Pınar Altuğ korumasız gezmiyor!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Yağmur Atacan'a düzenlenilen silahlı saldırı sonrası eşi Pınar Altuğ da korumasız gezmiyor.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün düzenlenen bir fuara koruma görevlileriyle katıldı. Eşi Yağmur Atacan'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin konuşan Altuğ, "Konuyla ilgili fazla bir şey söylemeyeceğim, çünkü İstanbul Eminyeti var gücüyle çalışıyor. Bizim söyleyeceğimiz ve medyanın yanlış yazabileceği bir tek kelime bile onların çalışmalarına zarar verebilir." dedi.


"YAĞMUR'UN PSİKOLOJİSİNİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Ayrıca, polisin saldırganı bulmak için çalıştığını vurgulayran Pınar Altuğ, Yağmur'un psikolojisi düzeltmeye çalışıyoruz, ben her zaman yanında olacağım" ifadelerini kullandı.


"EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ İÇİN YURTDIŞINA GİTTİK"
Yağmur Atacan'ın yurtdışına gittiğine dair çıkan haberlerle ilgili sorulan soruya ise; "Evet gittik, evlilik yıldönümümüzdü ve daha önce tasarlanmış bir seyehatti. Herhangi bir başka sebeple yapılmadı, evlilik yıldönümümüzü yurtdışında kutladık ve geldik" dedi.


"BEN KOCAMI SEVİYORUM"
"Eşinizin böyle bir durumla karşı karşıya gelmesi evliliğinize zarar verdi mi?" sorusuna ise tebessüm eden güzel oyuncu; "Böyle bir olay evliliğe zarar verebilir mi sizce, ben kocamı çok seviyorum" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...