Çalıkuşu dizisi yayından kaldırılıyor mu?

Çalıkuşu dizisi yayından kaldırılıyor mu?

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çalıkuşu hakkında yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.

Ünlü isimlerin rol aldığı sevilen dizi Çalıkuşu da beklenen reytinglerin alınmamasından sonra dizinin saati ve günü tekrar değişti. Çalıkuşu dizisi Cumartesi günleri saat: nbsp;23.00'de ekranlara gelecek. Perşembe günleri ise yeni dizi Paşa Gönlüm ekranlara gelecek.


Paşa Gönlüm dizisinin oyuncuları ve konusu
Paşa Gönlüm isimli dizide tanıdık simalar olan Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Derya Alabora, Sema Keçik, İsmail Filiz, Can Nergis, Leyla Feray, Hazar Motan, Yalçın Seyhan, Mehmet Şeker, Elif Taş, Efe Cebeci ve Nilüfer Açıkalın ve Sezai Altekin başrollerde yer alıyor.


Büyük beğeni getirmesi planlanan dizinin konusu ise şu şekilde;
Paşa Dede; aksi, huysuz ve de varlıklı bir ihtiyardır. Bu yalnız yaşayan dedeyi, paragöz akrabaları bir türlü rahat bırakmazlar. Birbirlerine düşman iki aile olan bu akrabalar, Paşa Dede'nin mirasının peşindedir. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz. Bursa'daki mütevazı yaşantısını bırakmak zorunda kalan Türkan, İstanbul'a annesini bulmaya gelir. Ve genç kızın yolu hiç beklenmedik bir şekilde Paşa Dede ile kesişir. Paşa Dede, Türkan'a sahip çıkarken, akrabaları ise bu davetsiz misafirden bir an önce kurtulup, paralara konmanın yolunu ararlar. Diğer yandankanalın sevilen dizilerinden olan Çalıkuşu ise bundan sonra Cumartesi akşamları 23:00'da ekrana gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...