Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolanthe'den Sneijder itirafı!

Yolanthe'den Sneijder itirafı!

MAGAZİN Haberleri

Sneijder'in İtalyanca'yı çok daha kısa sürede öğrendiğini söyleyen Yolanthe, İstanbul'da işlerin tersine döndüğünü belirtti.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, eşini Türkçe konusunda eleştirdi. Hollanda basınına konuşan güzel aktris, kendisinin uzunca bir süredir Türkçe dersleri aldığını hatırlatarak, "Wesley Türkçe dersi almıyor. İstanbul'da geçen bir yılımızın ardından benim Türkçem onunkine göre çok daha iyi" dedi. Sneijder'in Inter'de oynadığı dönemde durumun farklı olduğunu ifade eden Yolanthe, "İtalya'ya gittiğimizde Wesley iki ayda akıcı bir İtalyanca'ya sahip olmuştu. Bu süre orada benim için ise yaklaşık 6 ay kadardı. Bu yüzden onu çok kıskanmıştım. Zaman zaman aramızda bu bir espri konusu olurdu" diye konuştu.


'Seviyorum ama çok zor'
Yolanthe şöyle devam etti: "Bir yıldır Türkiye'de yaşıyoruz. O yalnız kabaca bir şeyler mırıldanabiliyor. Geçen gün bir gazetede resmini gördü ve bana 'burada ne yazıyor?' diye sordu. Sık sık yurt dışına gidiyorum. Eğer uzun süreler üst üste Türkiye'de olsam belki şimdi çok daha iyi olurdum. Gazete okuyor ve Türk radyolarını dinliyorum. Türkçe'yi seviyorum ama gerçekten çok zor bir dil." Türk dizilerinde oynamayı da istediğini belirten Sneijder'in eşi, "Çok daha iyi Türkçe konuşmak istiyorum. Henüz o aşamada değilim. Türkçem şu anda makul bir seviyede ancak diziler için daha da geliştirmeliyim" şeklinde konuştu. nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...