Haldun Dormen'e yakışmadı!

Haldun Dormen'e yakışmadı!

MAGAZİN Haberleri

Haldun Dormen'in "Kenan Işık'ın sağlığı iyi değil. Televizyona döneceğini sanmıyorum" sözleri Işık ailesini kızdırdı.

4 aydır Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili her kafadan bir ses çıkıyor. En son usta tiyatrocu Haldun Dormen, herkesi şoke eden bir açıklamada bulundu. "Kenan'ı çok severim" diye başladığı sözlerini "Hastaneye sürekli uğruyorum. Maalesef durumu iyi değil. Çok üzgünüm. Tekrar televizyonlara dönebilir mi? Hiç sanmıyorum" şeklinde bitirdi. Sosyal medyada Haldun Dormen'e olan tepkileri görünce 'hiç de haksız değiller' diye düşündüm. Işık ailesi temkinli konuşurken, hastaneden olumlu haberler gelirken nasıl oluyor da Haldun Dormen 'Bir daha televizyona dönemez' diyebiliyor. Varsayalım gerçekten dönemeyecek peki bunu açıklamak size mi kaldı; bu tür duyuruları doktorları ve ailesi dışında kimse yapmamalı. Işık ailesinin de bu kötümser açıklamadan çok rahatsız olduklarını duydum.
nbsp;
Hastaneye çok az geldi
nbsp;Kenan Işık'ın sağlık durumunu öğrenmek için eşi Beril Işık'ı aradığımda bunu da sordum, işte cevabı: "Haldun Bey, Kenan yoğun bakımdayken birkaç kere geldi. Ondan sonra bir daha hiç görmedim. Kenan şu an gayet iyi durumda. Bilinci kapalı sadece. Almanya'ya gitme sebebimiz de Türkiye'de herhangi bir hastanede bilinci kapalı bir hastaya rehabilitasyon yapılamaması. Amerikan Hastanesi'nde genel sağlık durumu son derece iyi bir hale getirildi. Gayet iyi bakıldı, şu anda son derece sağlıklı. Tek eksiğimiz bilincininin kapalı olması. Almanya'daki kliniğe gidiş tarihi henüz belli değil, yakın bir zaman için bize randevu vermelerini bekliyoruz." nbsp;
nbsp;
'Haldun Bey'e sorun'
nbsp;Beril Işık'a "Bir daha televizyona dönemeyeceği doğru mu?" diye sorunca "Valla siz onu Haldun Bey'e sorun. Neye dayanarak böyle bir ifadede bulunmuş. Bu benim dışımda bir konu, bunlarla ilgilenmiyorum. Haldun Bey'in kendi görüşüdür, neye dayanarak böyle söyledi bunu bilemem" diye tepkisini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...