Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncu Derya Karadaş kaza yaptı, evden çıkamayacak durumda

Ünlü oyuncu Derya Karadaş kaza yaptı, evden çıkamayacak durumda

MAGAZİN Haberleri

Yalan Dünya dizisinin sevilen oyuncusu Derya Karadaş'ın trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Kaza sonrası bacağı kırılan oyunca evden çıkamayacak durumda...

Derya Karadaş kaza geçirdi. Yalan Dünya'nın Zerrin'i trafik kazası yaptı. Ünlü oyuncu Derya Karadaş'ın nbsp;kaza sonrası sağlık durumu nasıl? Yalan Dünya dizisinin en çok beğenilen oyuncularından Derya Karadaş trafik kazası geçirdi. Gösterdiği performansla geçtiğimiz sezonun en flaş isimlerinden olan Gülse Birsel'in son parlattığı yıldızı olarak gösterilen Karadaş zor günler geçiriyor. nbsp;Ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdiği öğrenildi.Yalova'da yaptığı kaza sonrası bacağı kırılan oyuncunun evinde alçılı ayağıyla dinlendiği öğrenilirken, ayrıca eylül ayına kadar gelen tüm proje tekliflerini de askıya aldı konuşulanlar arasında.Doktorların eylül ayına kadar istirahat verdiği oyuncunun rol aldığı Yalan Dünya dizisinin setine yetişip yetişemeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.
Ünlü oyuncu Derya Karadaş kaza yaptı, evden çıkamayacak durumda
Derya Karadaş Kimdir?
Derya Karadaş, 4 Mayıs 1981 İstanbul doğumlu oyuncudur. Küçüklüğünden bu yana standup ve taklite yeteneği olan oyuncu bu yeteneğini geliştirmek için tiyatroya ilgi duymaya başlamıştır. Çocukluk yıllarında evinde ve çevresinde taklitler yapan neşeli ve sevecen bir kız olduğunu belirten ünlü oyuncu hayalinin gazetecilik yapmak olduğunu da belirtmiştir. Televizyondaki kariyerine Gemilerde Talim Var adlı dizi ile başlamış ve sırasıyla Bana Bunlarla Gel, Kurtlar Vadisi Terör ve Şen Yuva isimli dizi ve sinema filmlerinde rol oynamıştır.
Çocukluk yıllarından ve lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almaya başlayan Karadaş başarılı bir şekilde bu eğitimini tamamlamış ve bir diğer hayali olan öğretmenlik mesleğini de burada icra etmektedir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi veren ünlü oyuncunun televizyon kariyeri 2012 yılında başlamıştır. 2012 yılında Gülse Birsel'in projesi olan ve çekimleri Kanal D ile başlayan Yalan Dünya isimli diziye konuk oyuncu olarak çağırıldıktan sonra ilk bölümünde en dikkat çeken oyuncu olmayı başarmıştır.
Yalan Dünya isimli dizide Zerrin'i canlandıran Karadaş rolünde oldukça başarılı ve doğal bir performans sergileyerek dizinin ilk bölümünden sonra gerek sanat camiasında gerekse halk arasında dillerden düşmemiştir. Rolünü o kadar etkileyici ve doğal oynadığı için kendisini gerçekten konsomatris sananlar bile olmuştur. Bu dönemden sonra Yalan Dünya isimli projede kalıcı olarak Zerrin rolünü sürdüren ünlü oyuncu 2013 Antalya Televizyon Ödülleri - Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...