Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlülerin tasarımcısı İzmir'de

/ Kaynak: İHA
Ünlülerin tasarımcısı İzmir'de

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin güzel oyuncusu Eva Longoria'nın kıyafetlerinin tasarımcısı Paul Scherer, İzmir'e geldi

Ünlü tasarımcı Paul Scherer, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nde deneyimlerini geleceğin modacılarına aktaracak. Longoria'nın kıyafetlerinin yanı sıra Amerikalı Şarkıcı Jennifer Rush, Alman Aktrist Mirjadu Mont ile Sophie von Kessel, model Heidi Klum ve Alman Şarkıcı Sarah Connor'a özel kıyafetler hazırlayan Scherer, 2014 - 2015 akademik yılında bir dönem İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle moda üzerine çalışacak. Almanya'da yaşayan Scherer, tekstil tasarımı, moda eskizi, yüksek terziliğe yönelik kalıp hazırlama ve hazır giyime yönelik ileri düzeyde dikiş alanlarında uzman olmasıyla biliniyor. Bacardi, Camel ile Heineken gibi markalar için promosyon amaçlı giysi tasarlayan Scherer, 2010 yılından bu yana Paul Scherer markasıyla özel müşterilere yönelik gece kıyafetleri tasarlıyor.


İEÜ, YILDIZ TASARIMCILARI AĞIRLAYACAK
İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun, alanında uzman, profesyonel hayatta adından söz ettiren, zirvedeki tasarımcılarla öğrencilerini geleceğe hazırladıklarını söyledi. Paul Scherer'in bugüne değin yaptığı tasarımların ünlü isimler tarafından tercih edildiğine de dikkat çeken Prof. Dr. Bulgun, sözlerini şöyle tamamladı: "Uluslararası alanda çalışmalarıyla adından söz ettiren Paul Scherer'in üniversitemizde eğitim verecek olması geleceğimizin tasarımcılarına farklı ufuklar katacaktır. Scherer ile moda üzerine çalışacağız. Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümümüzde her dönem uluslararası düzeyde isim yapmış tasarımcılarla öğrencilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz."
Ünlülerin tasarımcısı İzmir'de

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...